Özgü Namal, yıllar sonra Kızıl Goncalar dizisiyle ekranlara geri döndü. Namal, dizide Meryem karakterini canlandırıyor. Namal, hem oyunculuk hem de kişisel hayatıyla dikkat çekiyor. Namal, eşinin ölümünden sonra büyük bir acı yaşadı. Namal, Meryem karakteriyle izleyicileri hem ağlatıyor hem de düşündürüyor. Namal, dizideki rolü için nasıl hazırlandı ve hayatında neler yaşadı? İşte detaylar…

Özgü Namal, Kızıl Goncalar dizisindeki Meryem rolü için çok çalıştı. Namal, Meryem’in hayatını ve duygularını anlamak için araştırma yaptı ve kendini geliştirdi. Namal’ın hayatındaki zorluklar ve başarılar!

Özgü Namal, 2015 yılından beri ekranlardan uzak olan başarılı bir oyuncu. Şimdi ise FOX TV’de yayımlanan Kızıl Goncalar dizisiyle televizyonlara geri dönüyor. Namal, dizide Meryem karakterini canlandırıyor. Meryem, muhafazakâr bir ailenin kızı olan ve hayatı boyunca kendi kaderine boyun eğen bir kadın. Namal, Meryem karakteriyle izleyicileri hem ağlatıyor hem de düşündürüyor.

ÖZGÜ NAMAL KİMDİR?

Özgü Namal, 28 Aralık 1978’de Üsküdar’da doğdu. Annesi Akile Namal, Selanik kökenli emekli bir devlet memuru, babası Kubilay Namal ise Makedonya kökenli emekli bir tüccardır. Namal, 1997 yılında profesyonel olarak Masal Gerçek Tiyatrosu’nda çocuk oyunlarıyla tiyatro oyunculuğuna başladı.

Üsküdar Cumhuriyet Lisesi ve İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Daha önce Kadıköy Halk Eğitim Merkezi ve Müjdat Gezen Tiyatrosu’nda da oyunculuk eğitimi aldı. Namal, birçok tiyatro, sinema ve televizyon yapımında rol aldı. En çok Kurtlar Vadisi dizisindeki Elif Eylül karakteriyle tanındı. Kiralık Oyun adlı tiyatro oyunundaki performansıyla Afife Tiyatro Ödülleri’nde yardımcı rolde yılın en başarılı müzikal-komedi kadın oyuncusu ödülüne layık görüldü.

ÖZGÜ NAMAL’IN ÖZEL HAYATI

Özgü Namal, 2014 yılında Ahmet Serdar Oral ile evlendi. Çiftin iki çocuğu oldu. Namal, çocuk sahibi olduktan sonra kariyerine ara verdi. 6 Ekim 2020’de eşi kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Namal, eşinin ölümünden sonra büyük bir acı yaşadı. Namal, eşinin ölüm yıldönümünde sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj paylaştı. Namal, “Seni çok özledim. Seni çok seviyorum. Seni hep seveceğim” dedi.

37 kiloya düşen Nihal Candan tahliye edildi 37 kiloya düşen Nihal Candan tahliye edildi

ÖZGÜ NAMAL’IN MERYEM KARAKTERİ

Özgü Namal, Kızıl Goncalar dizisinde Meryem karakterini oynuyor. Meryem, Naim’in eşi ve Zeynep’in annesidir. Meryem, “İslam güzel ahlaktır” düsturuyla yaşayan, ev işlerine eli yatkın, dürüst ve merhametli bir kadındır. Tek amacı kendi kaderini yaşatmamaya uğraştığı kızının mutluluğudur ama kızının mutluluğa erişmesi için giriştiği bu kavgada, yıllardır ittiği kendi derin mutsuzluğuyla yüzleşecektir ve yanında durdukça bambaşka bir hayatı tanıyacağı Levent ile karşılaşacaktır. Namal, Meryem karakteri için çok çalıştı. Namal, Meryem’in hayatını ve duygularını anlamak için araştırma yaptı ve kendini geliştirdi. Namal, Meryem karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanıyor.

Editör: Ayşegül Yaşar