Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi Mert Demir kimdir, kaç yaşında, nereli? Serenay Sarıkaya'nın sevgilisi Mert Demir kimdir, kaç yaşında, nereli?

Fox Tv’nin yeni dizisi Kızıl Goncalar, 18 Aralık Pazartesi günü ekranlara geldi. Dizinin en genç oyuncularından biri olan Esma Yılmaz, Mira rolüyle izleyicilerin beğenisini kazandı. Peki, Esma Yılmaz kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizilerde oynadı? İşte, Kızıl Goncalar’ın Mira’sı Esma Yılmaz’ın hayat hikayesi.

KIZIL GONCALAR MİRA KİMDİR?

Kızıl Goncalar dizisinde yer almakta olan Mira Alkanlı karakterini canlandırmakta olan oyuncu Esma Yılmaz'dır. Dizide 14 yaşında olan Mira Alkanlı karakteri sene sonunda gireceği lise giriş sınavıdır. Bu sınavda başarılı olmak için tekinsiz çarelere başvuracaktır.

ESMA YILMAZ KİMDİR?

Esma Yılmaz, 2015 yılında ilk defa yer aldığı televizyon dizisi olan "Kırgın Çiçekler" ile Büşra karakterini canlandırarak izleyicilerin ilgisini çekti. O günden bu yana, "Bizim Hikaye", "Evlilik Hakkında Her Şey" ve "Kızıl Goncalar" gibi dizilerde başarılı performansıyla dikkat çekti. Yılmaz, bu projelerdeki etkileyici oyunculuğuyla televizyon dünyasında kendine sağlam bir yer edindi.

Editör: Ayşegül Yaşar