MasterChef Türkiye 2023 All Star yarışmasının finaline kalmayı başaran Esra Tokelli, izleyicilerin ve sosyal medya kullanıcılarının merakını cezbetti. Esra Tokelli, 2020 yılında katıldığı MasterChef Türkiye sezonunda da adından söz ettirmişti. Programda hazırladığı lezzetli ve yaratıcı yemeklerle jüri üyelerinin ve rakiplerinin takdirini kazanan Esra Tokelli, yarışmada finale kadar yükselmişti. Peki, Esra Tokelli kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir? Esra Tokelli'nin hayat hikayesi ve aşçılık serüveni sizlerle.

ESRA TOKELLİ KİMDİR?

Esra Tokelli, 2020 yılında yarıştığı MasterChef Türkiye sezonunda adını duyurmuş isimler arasında yer alıyor. Programda hazırladığı yemeklerle dikkat çeken MasterChef Esra İstanbul doğumludur. 46 yaşında olan Esra Tokelli'nin 24 yaşında bir oğlu bulunuyor.

Aşçılıkla ilgilenen Esra Tokelli, bir dönem yayınlanan Seda Sayan’ın sunduğu Yemekteyiz yarışmasına da katılmış ve birinci olmuştur.

Yemek yapmayı ve vaktinin çoğunu mutfakta geçirdiğini belirten Esra Tokelli, MasterChef'e bu yüzden katıldığını ifade etmişti.

Kendisine ait bir restoranı olan MasterChef Esra, yemeklerini sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Murat Ünalmış oğlunu kucağına aldı Murat Ünalmış oğlunu kucağına aldı

ESRA TOKELLİ ALL STAR FİNALİNE NASIL GELDİ?

Esra Tokelli, 2023 yılında MasterChef Türkiye 2023 All Star yarışmasına davet edildi. Esra Tokelli, yarışmaya katılmayı kabul etti. Esra Tokelli, yarışmada eski MasterChef yarışmacılarıyla bir araya geldi. Esra Tokelli, yarışmada yine yemek yapma yeteneğini ve yaratıcılığını gösterdi. Esra Tokelli, yarışmada birçok zorlu eleme turunu geçti ve finale kadar yükseldi. Esra Tokelli, yarışmanın finalinde rakibi Tahsinle ile karşılaştı.

Editör: Ayşegül Yaşar