Ferit Aslan

Amedspor kongresinde mevcut Başkan Aziz Elaldı’nın mevcut listesini yüzde 80 oranında değiştireceği belirtildi. Yeni yönetimde il dışından da olmak üzere sürpriz isimler yer alacak.

Amedspor-30“MEVCUT YÖNETİMİN YÜZDE 80’İ DEĞİŞİYOR”

Sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve bir üst lige çıkan Amedspor’da, kongre öncesi yeni yönetim listesi hazırlığı tam hız devam ediyor. Dün yapılan ve çoğunluk sağlanamaması nedeniyle bir hafta sonraya ertelenen kongrede, mevcut Başkan Aziz Elaldı’nın, mevcut yönetimin yüzde 80’ini değiştireceği yeni listede sürpriz isimler yer alacağı öğrenildi.  

Aziz Elaldi Amedspor Baskan Adayligindan Cekildi 4812YÖNETİM İÇİN 50’YE YAKIN TALEP VAR

CEGA Medyanın aldığı bilgilere göre, bu sezon TFF Trendyol 1. Liginde mücadele edecek olan Amedspor yönetiminde yer almak isteyen yaklaşık 50 kişi talepte bulundu. Amedspor Yüksek İstişare Kurulu ve Başkan Aziz Elaldı’nın, çok profesyonel ve ekonomik açıdan güçlü bir liste çıkarmak için harıl harıl çatıştığı belirtildi. 

Diyarbakir A Hafta Sonu 1 Milyona Yakin Taraf 17251286 AmpAMEDSPOR YÖNETİMİNDE SÜRPRİZ İSİMLER YER ALACAK

Amedspor’un yeni yönetiminde sürpriz isimlerin yer alması bekleniyor. İş insanları, Baran Durmaz, İrfan Türk, Fadıl Oğurlu, Şefik Özil ve Yusuf Avşar’ın 21 kişilik yeni Amedspor yönetimde yer almasına kesin gözüyle bakılıyor. Eski yönetimden ise, Ahmet Ülmez ve Faysal Tosun’un da görevlerine devam edeceği belirtiliyor. 

TFF açıkladı, Diyarbakır hakem yoksunu TFF açıkladı, Diyarbakır hakem yoksunu

Daha önce Amedspor Yüksek İstişare Kurulunda bulunmasına rağmen hem transfer çalışmalarında hem de diğer konularda kulübe destekler sunan Baran Durmaz’ın bu kez yönetim kurulunda etkin görev alması bekleniyor. 

Editör: Ferit Aslan