Survivor All Star 2024 yarışmasının en iddialı isimlerinden biri olan Sercan Yıldırım, eski milli futbolcu kimliğiyle tanınıyor. Bursaspor’da şampiyonluk yaşayan, Galatasaray’da forma giyen, Survivor 2020 ve 2022’de yarışan Sercan Yıldırım, üçüncü kez adaya çıkıyor. Peki, Sercan Yıldırım kimdir, kaç yaşında, nereli? Sercan Yıldırım evli mi, eşi kim? Sercan Yıldırım’ın futbol kariyeri ve Survivor macerası nasıl oldu? İşte, detaylar…

SERCAN YILDIRIM KİMDİR?

Sercan Yıldırım, 5 Nisan 1990 tarihinde Bursa’da doğdu. Futbola 7 yaşında Bursaspor altyapısında başladı. 2006 yılında Pepsi Cup Turnuvası’nda en değerli oyuncu seçildi. 2008-2009 sezonunda Bursaspor A takımına yükseldi ve 16 gol atarak takımının şampiyon olmasında büyük pay sahibi oldu. 2011 yılında 3 milyon euro karşılığında Galatasaray’a transfer oldu. Ancak burada beklenen performansı gösteremedi ve sık sık sakatlandı. Galatasaray’dan sonra Sivasspor, Şanlıurfaspor, Bursaspor, Balıkesirspor, Giresunspor ve Fatih Karagümrük takımlarında oynadı. 2019 yılında Fatih Karagümrük’te forma giydikten sonra 2021 yılında futbolu bıraktı. Sercan Yıldırım, Türkiye milli takımında 3 kez A milli, 5 kez 21 yaş altı, 6 kez 19 yaş altı, 5 kez 17 yaş altı ve 2 kez 16 yaş altı olmak üzere toplam 21 kez milli formayı giydi.

SERCAN YILDIRIM’IN SURVİVOR MACERASI

Sercan Yıldırım, futbolu bıraktıktan sonra Acun Ilıcalı’nın sunduğu Survivor yarışmasına katılmaya karar verdi.

2020 yılında Survivor 2020 yarışmasında ünlüler takımında yer aldı. Oyunlarda gösterdiği performans ve takım arkadaşlarıyla olan uyumuyla beğeni topladı. Yarışmayı 6. sırada elenerek bitirdi.

2022 yılında Survivor 2022: All Star yarışmasında tekrar yarıştı. Bu sefer daha iddialı bir tavır sergiledi ve finale kadar yükseldi. Ancak finalde rakibi olan Ersin Korkut’a kaybetti ve yarışmayı altıncı olarak tamamladı.

2024 yılında Survivor 2024: All Star yarışmasında üçüncü kez adaya çıktı. Bu yılın favori yarışmacılarından biri olarak gösteriliyor.

Romantik video gel de geliyor Romantik video gel de geliyor

SERCAN YILDIRIM’IN ÖZEL HAYATI

Sercan Yıldırım, 6 Aralık 2021 tarihinde pilates ve yoga eğitmeni olan Nihan Yönel ile evlendi. Ancak çift, 2023 yılında boşandı. Sercan Yıldırım’ın çocuğu yoktur. Sercan Yıldırım, Survivor sonrası memleketi Bursa’ya döndü ve Ekim 2020 tarihi itibarıyla Nilüfer Belediyespor Kulübü Tesisleri’nde faaliyet gösterecek olan Nilüfer Belediyesi Sercan Yıldırım Futbol Akademisi’ni açtı. Sercan Yıldırım, futbolu bıraktıktan sonra spor yapmaya devam etti ve vücudunu geliştirdi. Sercan Yıldırım’ın Instagram hesabında 1,2 milyon takipçisi vardır.

Editör: Ayşegül Yaşar