Survivor 2024 All Star, dün akşam TV 8’de başladı. Yarışmanın en dikkat çeken ismi ise hiç şüphesiz Turabi Çamkıran. Survivor’ın efsane yarışmacısı Turabi Çamkıran, yarışmaya dördüncü kez katılıyor. Turabi Çamkıran, Survivor’da nasıl bir performans sergileyecek? Turabi Çamkıran’ın hayatı nasıl şekillendi? Turabi Çamkıran kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Survivor’ın en renkli karakteri Turabi Çamkıran hakkında merak edilenler.

TURABİ ÇAMKIRAN KİMDİR?

Survivor tarihinin en tartışmalı ve başarılı yarışmacısı Turabi Çamkıran 3 Temmuz 1987 yılında Mersin'de dünyaya geldi. Gençlik yıllarında break dance hem de Muay Thai dövüş sanatı ile ilgilenen Turabi Çamkıran, 2013 yılında Yetenek Sizsiniz yarışmasına katıldı ve yarı finale kadar yükseldi. 2014-15,18 yıllarında Survivor'da mücadele eden Turabi Çamkıran, 2014 Survivor Gönüllüler takımında yer aldı ve sezonu şampiyon olarak tamamladı.

2015 yılında Survivor All Star yarışmasında da 1. oldu ve ard arda iki kez Survivor yarışmasını kazanan ilk kişi oldu. Survivor yarışmasından sonra birkaç sinema filmi ve dizide rol aldı. Sağlık Bakanlığı'nın çocuklarda süt içme alışkanlığı kazandırma konulu bir kamu spotunda yer aldı. 2018 yılında üçüncü kez Survivor yarışmasına katıldı. Yarışmayı 5. olarak tamamladı. 2019 yılında ABD'de yayımlanan The Challenge: War of the Worlds adlı yarışmaya katıldı ve şampiyon oldu. Kazandığı para ödülü ile büyük yankı uyandıran Turabi Çamkıran bu kez Survivor 2024 All Star kadrosunda mücadele edecek.

ART ARDA İKİ KEZ ŞAMPİYON OLDU!

Turabi Çamkıran ilk kez katıldığı Survivor 2014'te Gönüllüler takımında yer aldı ve şampiyon oldu. 2015 yılında All Star'da mücadele eden, Turabi Çamkıran All Star'ı da şampiyonluk ile tamamlayarak art arda iki kez Survivor şampiyonı olan ilk yarışmacı olma başarısı gösterdi.

Romantik video gel de geliyor Romantik video gel de geliyor

TURABİ ÇAMKIRAN’IN OYUNCULUK KARİYERİ

Turabi Çamkıran, yarışma kariyerinin yanı sıra oyunculuk kariyerine de adım attı. 2014 yılında Sabit Kanca 2 adlı sinema filminde rol aldı. 2016 yılında Kertenkele/Kertenkele: Yeniden Doğuş adlı dizide Kara Kemal karakterini canlandırdı. 2017 yılında Ketenpere adlı sinema filminde başrol oynadı. 2021 yılında Avcı: İlk Kehanet adlı sinema filminde anahtarcı karakterini canlandırdı.

Turabi Çamkıran, Survivor tarihinin en tartışmalı ve başarılı yarışmacısıdır. Survivor’ı iki kez kazanan ve Amerika’da da şampiyon olan Turabi, yarışma dünyasının yanı sıra oyunculuk dünyasında da kendini göstermiştir. Turabi, Survivor 2024 All Star yarışmasında da iddiasını ortaya koymuştur. Turabi Çamkıran’ın hayatı ve kariyeri, başarı ve azmin hikayesidir.

Editör: Ayşegül Yaşar