CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’nda genel başkan seçilen Özgür Özel'e tebrik mesajları gelmeye devam ediyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den sonra Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da Özel'i sosyal medya üzerinden tebrik etti.

CHP'nin başına geçen Özel'i tebrik eden isimlerin başında İYİ Parti Lideri Meral Akşener geldi. Akşener, sosyal medya mesajında. "Cumhuriyet Halk Partisi 38. Olağan Kurultayında genel başkan olarak seçilen Sayın @eczozgurozel’i tebrik ediyor; Kurultay sonuçlarının Cumhuriyet Halk Partisi camiasına hayırlı olmasını diliyorum." dedi. 

WhatsApp Image 2023-11-07 at 23.18.03

Özel, Akşener'e verdiği yanıtta, "Sn.@meral_aksener  nazik tebrik mesajınız için teşekkür ediyorum. Demokrasimizin büyük yara aldığı, adaletin çürümeye yüz tuttuğu böylesi bir dönemde aldığım sorumluluğun bilinciyle toplumsal muhalefeti hep birlikte büyütmek için var gücümle mücadele edeceğim."dedi.

WhatsApp Image 2023-11-07 at 23.18.04

Sosyal medya üzerinden Özel'i tebrik eden bir diğer isim de Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamolaoğlu oldu. "CHP 38. Olağan Kurultayı’nda Genel Başkanlığa seçilen Sayın Özgür Özel’i tebrik ediyorum." diyen Karamollaoğlu'na yanıt veren Özel, şöyle dedi:

Kılıçdaroğlu’na hapis istemi Kılıçdaroğlu’na hapis istemi

"Adalet sisteminin çöktüğü bu dönemde toplumsal muhalefeti büyütmek için mücadele edeceğim."

Türkiye İşçi Partisi Genel Başkanı Erkan Baş, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da Özel'i sosyal medya üzerinden kutladı. MHP Lideri Bahçeli ise, Özeli telefonla arayarak tebrik etti. 

Editör: HABER MERKEZİ