Her ay gerçekleşen Yeni Ay, hayatımızda yeni bir sayfa açmamızı sağlar. Bu ayki Yeni Ay, Yay burcunda meydana geliyor. Yay burcu, macera, özgürlük, iyimserlik, bilgelik ve genişleme ile ilişkilidir. Bu da bize hayatımızın farklı alanlarında yeni fırsatlar, yeni deneyimler ve yeni öğrenmeler sunar. Yay burcunun yönetici gezegeni Jüpiter, iletişim gezegeni Merkür ile uyumlu bir açı yaparak, bize şans, bolluk ve başarı getirir. Bu hafta, hayatımızı daha iyi, daha güzel ve daha anlamlı kılmak için yeni adımlar atmalı, yeni insanlarla tanışmalı, yeni yerler keşfetmeli ve yeni bilgiler öğrenmeliyiz. Yay burcundaki Yeni Ay hayatınıza neler getiriyor? Okumaya devam edin.

KOÇ (21 MART - 20 NİSAN)5f5f499c17aca90784d74d14

Yeni Ay, sizin dokuzuncu evinizde gerçekleşiyor. Bu da sizin için eğitim, seyahat, yabancı kültürler ve felsefe gibi konularda yeni gelişmeler anlamına geliyor. Bu hafta, zihninizi genişletmek için yeni bir kursa kaydolabilir, uzak bir yere seyahat edebilir, farklı kültürlerden insanlarla iletişim kurabilir veya hayatın anlamı üzerine düşünebilirsiniz. Yeni Ay, size yeni ufuklar açacak ve hayatınıza renk katacak.

BOĞA (21 NİSAN - 21 MAYIS)boğa-1

Yeni Ay, sizin sekizinci evinizde gerçekleşiyor. Bu da sizin için ortaklıklar, paylaşımlar, borçlar, vergiler, miras, psikoloji ve gizemli konular gibi konularda yeni gelişmeler anlamına geliyor. Bu hafta, finansal durumunuzu gözden geçirebilir, borçlarınızı ödeyebilir, ortağınızla paylaşımlarınızı artırabilir, miras veya hibe gibi beklenmedik bir gelir elde edebilir, ruhsal ve duygusal olarak derinleşebilir veya gizli kalmış sırları ortaya çıkarabilirsiniz. Yeni Ay, size yeni bir dönüşüm süreci başlatacak ve hayatınıza anlam katacak.

İKİZLER (22 MAYIS - 21 HAZİRAN)ikizler-1

Yeni Ay, sizin yedinci evinizde gerçekleşiyor. Bu da sizin için ilişkiler, ortaklıklar, evlilik, anlaşmalar, sözleşmeler ve hukuki konular gibi konularda yeni gelişmeler anlamına geliyor. Bu hafta, yeni bir ilişkiye başlayabilir, mevcut ilişkinizi güçlendirebilir, ortağınızla yeni planlar yapabilir, önemli bir anlaşma veya sözleşme imzalayabilir veya hukuki bir meseleyi çözebilirsiniz. Yeni Ay, size yeni bir işbirliği fırsatı sunacak ve hayatınıza denge katacak.

YENGEÇ (22 HAZİRAN - 22 TEMMUZ)yengeç-1

Yeni Ay, sizin altıncı evinizde gerçekleşiyor. Bu da sizin için iş, sağlık, hizmet, rutin, alışkanlıklar ve evcil hayvanlar gibi konularda yeni gelişmeler anlamına geliyor. Bu hafta, yeni bir işe başlayabilir, işinizde başarı ve takdir kazanabilir, sağlığınıza özen gösterebilir, diyet veya egzersiz programı uygulayabilir, hizmet verdiğiniz kişilerle ilişkinizi geliştirebilir veya evcil hayvanınızla ilgilenebilirsiniz. Yeni Ay, size yeni bir düzen kurmanıza yardımcı olacak ve hayatınıza verimlilik katacak.

ASLAN (23 TEMMUZ - 23 AĞUSTOS)aslan-1

Yeni Ay, sizin beşinci evinizde gerçekleşiyor. Bu da sizin için aşk, romantizm, eğlence, yaratıcılık, hobiler, çocuklar ve spekülasyon gibi konularda yeni gelişmeler anlamına geliyor. Bu hafta, yeni bir aşka yelken açabilir, mevcut ilişkinizi canlandırabilir, eğlenceli aktivitelere katılabilir, yaratıcı yeteneklerinizi ortaya koyabilir, hobilerinize zaman ayırabilir, çocuklarınızla ilgilenebilir veya şanslı bir yatırım yapabilirsiniz. Yeni Ay, size yeni bir heyecan getirecek ve hayatınıza neşe katacak.

BAŞAK (24 AĞUSTOS - 23 EYLÜL)başak-1

Yeni Ay, sizin dördüncü evinizde gerçekleşiyor. Bu da sizin için aile, ev, yuva, kökler, geçmiş, duygusal güvenlik ve gayrimenkul gibi konularda yeni gelişmeler anlamına geliyor. Bu hafta, yeni bir eve taşınabilir, evinizi güzelleştirebilir, ailenizle ilişkinizi iyileştirebilir, köklerinize bağlanabilir, geçmişle ilgili bir konuyu çözebilir, duygusal olarak rahatlayabilir veya gayrimenkul alım satımı yapabilirsiniz. Yeni Ay, size yeni bir yuva oluşturmanıza yardımcı olacak ve hayatınıza huzur katacak.

TERAZİ (24 EYLÜL - 23 EKİM)terazi

Yeni Ay, sizin üçüncü evinizde gerçekleşiyor. Bu da sizin için iletişim, haberleşme, öğrenme, zihinsel faaliyetler, kardeşler, komşular, yakın çevre ve kısa seyahatler gibi konularda yeni gelişmeler anlamına geliyor. Bu hafta, yeni bir haber alabilir, önemli bir konuşma veya sunum yapabilir, yeni bir şey öğrenebilir, zihinsel becerilerinizi geliştirebilir, kardeşlerinizle veya komşularınızla ilişkinizi güçlendirebilir, yakın çevrenizle etkileşime geçebilir veya kısa bir seyahate çıkabilirsiniz. Yeni Ay, size yeni bir bilgi ve iletişim ağı kurmanıza yardımcı olacak ve hayatınıza canlılık katacak.

AKREP (24 EKİM - 22 KASIM)akrep-1

Yeni Ay, sizin ikinci evinizde gerçekleşiyor. Bu da sizin için para, gelir, kazanç, değerler, yetenekler, kaynaklar ve sahip olduklarınız gibi konularda yeni gelişmeler anlamına geliyor. Bu hafta, yeni bir gelir kaynağı bulabilir, maaşınızı artırabilir, kazancınızı yatırıma dönüştürebilir, değerlerinizi gözden geçirebilir, yeteneklerinizi kullanabilir, kaynaklarınızı yönetebilir veya sahip olduklarınızı artırabilirsiniz. Yeni Ay, size yeni bir bolluk ve bereket döngüsü başlatacak ve hayatınıza zenginlik katacak.

İlk kez Diyarbakır’da, “Eş Başkanlık” için ceza verildi İlk kez Diyarbakır’da, “Eş Başkanlık” için ceza verildi

YAY (23 KASIM - 21 ARALIK)yay-1

Yeni Ay, sizin birinci evinizde gerçekleşiyor. Bu da sizin için kişilik, görünüm, fiziksel sağlık, başlangıçlar, girişimler ve hedefler gibi konularda yeni gelişmeler anlamına geliyor. Bu hafta, kendinizi yenilemek için yeni bir imaj, stil veya görünüm deneyebilir, fiziksel sağlığınıza özen gösterebilir, yeni bir proje, iş veya girişim başlatabilir, hayatınızı ilgilendiren önemli kararlar alabilir veya uzun vadeli hedeflerinizi belirleyebilirsiniz. Yeni Ay, size yeni bir kimlik ve güven kazandıracak ve hayatınıza cesaret katacak.

OĞLAK (22 ARALIK - 20 OCAK)oğlak-1

Yeni Ay, sizin onikinci evinizde gerçekleşiyor. Bu da sizin için gizlilik, yalnızlık, geri çekilme, meditasyon, rüyalar, sezgi, fedakarlık ve ruhsal konular gibi konularda yeni gelişmeler anlamına geliyor. Bu hafta, kendinize zaman ayırmak için gizli veya yalnız bir yerde olabilir, meditasyon veya dua gibi ruhsal uygulamalar yapabilir, rüyalarınızı veya sezgilerinizi yorumlayabilir, başkalarına yardım etmek için fedakarlıkta bulunabilir veya ruhsal bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Yeni Ay, size yeni bir farkındalık ve dinginlik getirecek ve hayatınıza anlam katacak.

KOVA (21 OCAK - 19 ŞUBAT)kova-1

Yeni Ay, sizin onbirinci evinizde gerçekleşiyor. Bu da sizin için arkadaşlar, gruplar, topluluklar, sosyal hayat, idealler, umutlar ve gelecek planları gibi konularda yeni gelişmeler anlamına geliyor. Bu hafta, yeni arkadaşlar edinebilir, mevcut arkadaşlıklarınızı pekiştirebilir, bir gruba veya topluluğa katılabilir, sosyal hayatınızı canlandırabilir, ideallerinizi gerçekleştirmek için çalışabilir, umutlarınızı tazeleyebilir veya gelecek planlarınızı yapabilirsiniz. Yeni Ay, size yeni bir sosyal ağ ve destek sistemi oluşturacak ve hayatınıza mutluluk katacak.

BALIK (20 ŞUBAT - 20 MART)balık-1

Yeni Ay, sizin onuncu evinizde gerçekleşiyor. Bu da sizin için kariyer, meslek, statü, otorite, başarı, sorumluluk ve hedefler gibi konularda yeni gelişmeler anlamına geliyor. Bu hafta, yeni bir kariyer fırsatı yakalayabilir, mesleğinizde ilerleyebilir, statünüzü yükseltebilir, otorite figürleriyle ilişkinizi geliştirebilir, başarı ve takdir kazanabilir, sorumluluklarınızı yerine getirebilir veya hedeflerinize ulaşabilirsiniz. Yeni Ay, size yeni bir prestij ve saygınlık kazandıracak ve hayatınıza başarı katacak.

Kaynak: CEGA