11 Şubat 2024 günlük burç yorumlarını sizler için kaleme aldık. Balık burcunda ilerleyen Ay, bugün burçlar için neler getiriyor? Aşk, iş, sağlık ve para konularında hangi burçlar şanslı, hangileri dikkatli olmalı? İşte 11 Şubat 2024 günlük burç yorumları…

KOÇ BURCU5f5f499c17aca90784d74d14

Günlük yaşamınıza etki eden kontrolünüz dışı gelişmeler bugün sizi zorlasa da kendinizi akışa bıraktığınızda çok daha iyi hissedebilirsiniz. Sakin, dingin, sessiz ortamlara ve kendinizle baş başa kalmaya ihtiyacınız olabilir. Sevgilinizin size olan düşkünlüğünden kaynaklanan uyarılarına kulak verin.

BOĞA BURCUboğa-1

Bugün kafanızın bir köşesi, hala işinizde sizi rahatsız eden probleminizle meşgul. Çok yakın bir arkadaşınızı üzen ve onu yaşamdan uzaklaştıran duygusal sorunları, sizi de yakından ilgilendiriyor ve bu da zihninizi meşgul ediyor. Maddi konularda beklediğiniz bir haber gelebilir.

İKİZLER BURCUikizler-1

Bir arkadaşınızla görüşmek üzere verdiğiniz sözü unutmayın. Çünkü, insanlar sizin sıcakkanlı davranışlarınızdan etkilenerek, gerçekten bir arada olmak istiyorlar. Aslında tutucu bir kişiliğiniz yok ama bugün gerginsiniz. Yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz bir projeyle ilgilenebilirsiniz.

YENGEÇ BURCUyengeç-1

Uzaklarla ilgili konular ve yolculuklar, geziler gündeminize gelebilir. Yaşadığınız ve gördüğünüz şeyler üzerinizde önemli ve derin etkiler bırakabilir. Seyahat planlarında düzenli ve organize olmalısınız. Aile içindeki ilişkilerinizde daha fazla anlayış ve hoşgörü göstermelisiniz.

ASLAN BURCUaslan-1

Güçlü ve mücadeleci yönlerinizle dikkat çekebilirsiniz. Derin, gizli ve kapalı kalmış konulara olan merakınız yüksek olabilir. Azla veya yüzeysel olanla yetinmeyeceğiniz bir gün olabilir. Ortaklaşa işlerinizde veya paylaşımlarınızda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Dikkatli olun.

BAŞAK BURCUbaşak-1

İkili ilişkiler, evlilik, ortaklık konuları bugün gündeminizi her zamankinden daha fazla meşgul edebilir. Birlikteliğinizde ve birebir ilişkilerinizde daha fazla denge, uyum ve adalet beklentileriniz olabilir. Karşınızdaki kişilerin duygu ve düşüncelerine saygı göstermelisiniz.

TERAZİ BURCUterazi

Gündelik iş ve uğraşlar zamanınızı alırken sağlığınızla ilgili konulara daha fazla dikkat etmeniz gerekebilir. Fiziksel, ruhsal şifa konularıyla ilgilenebilir, bu konuda bilgi sahibi kişilerle bir araya gelebilirsiniz. İş arkadaşlarınızla uyumlu ve verimli bir çalışma ortamı yaratabilirsiniz.

AKREP BURCUakrep-1

Güne aşk hayatınız ve sevdiklerinizle ilgili konular damga vururken seyahatlerden, tüm yaratıcılığınızı yaptığınız işe aktarabilirsiniz. Keyif alacağınız aktivitelere zaman ayırabileceğiniz bir gündesiniz. Çocuklarla ilgili konularda da mutlu haberler alabilirsiniz.

YAY BURCUyay-1

Güçlü ve mücadeleci yönlerinizle dikkat çekebilirsiniz. Derin, gizli ve kapalı kalmış konulara olan merakınız yüksek olabilir. Azla veya yüzeysel olanla yetinmeyeceğiniz bir gün olabilir. Ailevi konularda bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Evinizle ilgili değişiklikler yapabilirsiniz.

Sabahları bir kaşık pekmez içince kemikler beton gibi güçleniyor Sabahları bir kaşık pekmez içince kemikler beton gibi güçleniyor

OĞLAK BURCUoğlak-1

Yakın dostlarınız ve kardeşlerinizle sıkı bağlar içinde olacaksınız. İletişim konusunda kendinizi rahat hissetmelisiniz. Çevrenizin tepkisinden çekindiğiniz zaman kendinizi kısıtlamak zorunda kalıyorsunuz. Eğitim, öğrenim, seyahat gibi konularda fırsatlar yakalayabilirsiniz.

KOVA BURCUkova-1

Maddi konular bugün gündeminizin başında olabilir. Gelir ve gider dengenizi kurmak için bazı planlar yapabilirsiniz. Yeni bir iş teklifi alabilir veya mevcut işinizde bir terfi veya zam bekleyebilirsiniz. Değer verdiğiniz eşyalarınızla ilgili kayıp veya hasar olabilir.

BALIK BURCUbalık-1

Bugün kendinizi ön planda hissedebilir ve dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Kişisel gelişiminiz, imajınız, görünümünüz ve tarzınızla ilgili değişiklikler yapabilirsiniz. Kendinize güveniniz yüksek olabilir. Hayatınızda yeni bir başlangıç yapabilirsiniz.

Editör: Ayşegül Yaşar