Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında bölge birincisi olan Muhammed Türkiye finaline hazırlanıyor Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında bölge birincisi olan Muhammed Türkiye finaline hazırlanıyor

Kar yağışının etkili olduğu 12 ilde okullar tatil edildi. Kar tatili yapan öğrenciler ise kar topu oynayarak ve kardan adam yaparak eğlendi. Meteoroloji, kar yağışının yarın da devam edeceğini tahmin ediyor. Vatandaşlar, buzlanma ve don olaylarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

ARDAHAN’DA KAR VE TİPİ

Ardahan’da kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımda aksamalar yaşanıyor. Valilik, kent genelindeki tüm okulları yarın tatil ettiğini duyurdu. Ayrıca, hamile ve engelli kamu personeli de idari izinli sayılacak.

ERZURUM’DA 8 İLÇEDE EĞİTİME ARA

Erzurum’da da kar yağışı etkisini sürdürüyor. Valilik, kent merkezindeki 3 ilçe ile Çat, Tekman, Karayazı, Hınıs, Aşkale, İspir ve Pasinler ilçelerindeki okullarda yarın eğitime ara verildiğini açıkladı.

KARS VE ERZİNCAN’DA SOĞUK HAVA

Kars’ta soğuk hava koşulları nedeniyle buzlanma riski arttı. Valilik, kent genelindeki tüm okulları yarın tatil ettiğini bildirdi. Ayrıca, engelli, hamile ve 60 yaş üstü kamu personeli de idari izinli sayılacak.

Erzincan’ın Refahiye ilçesinde de kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiledi. Kaymakamlık, ilçe genelindeki okullarda yarın eğitime ara verildiğini duyurdu. Ayrıca, hamile, engelli ve kronik hastalığı olan kamu personeli de idari izinli sayılacak.

20231224 2 61829616 96156427 Thumb

BİNGÖL’ÜN KARLIOVA İLÇESİNDE TİPİ

Bingöl’ün Karlıova ilçesinde de tipi ve buzlanma nedeniyle okullar yarın tatil edildi. Kaymakamlık, ilçe genelindeki tüm okullarda eğitime ara verildiğini açıkladı.

KASTAMONU’DA TAŞIMALI EĞİTİME ARA

Kastamonu’da özellikle köylerde kar yağışı etkili oldu. Valilik, kent genelinde taşımalı eğitime yarın ara verildiğini duyurdu.

AĞRI’DA OKULLAR TATİL

Ağrı’da da kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz etkiledi. Valilik, kent genelindeki tüm okulları yarın tatil ettiğini bildirdi. Ayrıca, hamile, engelli ve kronik rahatsızlığı olan kamu personeli de idari izinli sayılacak.

20231224 2 61826434 96146642 Thumb

ARTVİN’DE KAR VE BUZLANMA

Artvin’de kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ulaşımda güçlükler yaşanıyor. Vali Cengiz Ünsal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kent genelindeki tüm okullarda yarın eğitime ara verildiğini duyurdu.

VAN’IN 4 İLÇESİNDE EĞİTİME ARA

Van’da da kar yağışı ve soğuk hava etkili oldu. Valilik, Çaldıran ilçesindeki tüm okulları, Muradiye, Çatak ve Özalp ilçelerinde de taşıma kapsamındaki okulları yarın tatil ettiğini açıkladı. Muradiye Kaymakamlığı, ilçede yoğun kar ve yollarda buzlanma tehlikesi olduğunu belirtti.

Editör: Ayşegül Yaşar