Ferit Aslan

“Yükseliş Sezonu” diyerek sezona başlayan Amedspor, bugün Belediye Derincespor deplasmanı için yola çıkarken, takıma kötü haber gülcüsünden geldi. 

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluğa oynayan Amedspor, Belediye Derincespor deplasmanı için bugün Diyarbakır’dan yola çıktı. Uçakla İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına gidecek olan Amedspor, buradan konaklayacağı Kocaeli’ye geçecek. Yarın Gölcük’de son idmanı yapacak olan Amedspor, daha sonra Pazar günü Derince’de maça çıkacak. 

Photo 2024 02 16 09 25 34 2CEGA Medyaya konuşan teknik direktör Mesut Bakkal, Derincespor maçından sonra takıma 3 gün için vereceklerini ve Çarşamba günü toplanacaklarını belirterek, bay haftasında kamp yapacaklarını söyledi. 

TAKIM İLE İDMANLARA ÇIKMADI

Uşakspor maçında 2 gol attıktan sonra sakatlanarak oyunu sedye ile terk eden Berk İsmail Ünsal’ın bu hafta idmanlara çıkmadığını sadece dün üz koşu ve kuvvetlendirme çalışması yaptığını söyleyen Bakkal, “Ayağında ödem var, iğnesini yaptık. Onu da götürüyoruz. Oradaki duruma bakacağız” dedi. 

P H O T O 2024 02 16 09 25 34YAKAL TAYLAN FORVET OLARAK ÇIKABİLİR

Amedspor’un Berk İsmail Ünsal’ın durumuna göre ilk 11’de Yakal Taylan ile başlayabileceği ve durumuna göre Berk İsmail Ünsal’ın sonradan oyuna dahil olabileceği öğrenildi. 

Amedspor için 23 yıl sonra Diyarbakır’a geliyor Amedspor için 23 yıl sonra Diyarbakır’a geliyor

Editör: Ferit Aslan