Özgür Ayaydın

Ligin ilk yarısında oynadığı 14 maçta topladığı 17 puanla 8. sırada yer alan Amedspor’da transfer çalışmaları hızlandı. 5 oyuncu transfer etmeyi planlayan Diyarbakır temsilcisinde kaleci Tuğba ile orta saha oyuncusu Victoria ve stoper Damla ile yapılan grüşmeler sonucunda sözleşmelerinin feshedilmesi kararlaştırıldı.

Amedspor3.

SANTRAFORA TAKVİYE

Teknik direktör Harun Kılıç yaptığı açıklamada, güçlü bir ekip oluşturmak için transfer çalışmalarına yoğunlaştıklarını söyledi.

Santrafor ve sağ kanata 2 oyuncu ile temasa geçtiklerini ve bu oyuncuların kulüpleriyle görüşmeler yaptıklarını aktaran Kılıç, ‘’Damla, Victoria ve Tuğba takımdan ayrıldı. 5 oyuncu kadromuza katıp, ligde başarımızı artırmak istiyoruz.’’ dedi.

KAMP İPTAL EDİLDİ

Diyarbakır Kulp’ta heyelandan kapanan yollar açıldı Diyarbakır Kulp’ta heyelandan kapanan yollar açıldı

Harun Kılıç daha önce devre arasında yapmayı planladıkları Antalya kampını erteleme maçının 10 Ocak’a alınması dolayısıyla iptal ettiklerini vurgulayarak, ‘’Maç olduğu için kamp için süre yetmiyor.  Bu nedenle takım 29 Ocak’ta toplanıp 30 Ocak’ta Diyarbakır’daki tesislerimizde çalışmalarına başlayacağız.’’ ifadelerini kullandı.

Editör: Özgür Ayaydın