Kadro sıkıntısı yaşanan Amedspor Kadın Futbol takımında, sakatlık ve kart cezaılıları teknik heyeti kara kara düşündürüyor.

Son maçında sahasında oynadığı ve 2-1 kaybettiği Galatasaray maçında skear oyuncusu Camila ile orta sahada görev alan Peterson kırmızı kart gördükleri için Beşiktaş maçında oynayamayacak. Bunun yanı sıra 1 futbolcunun da hafif sakatlığı var.

KALECİ TRANSFER EDİLDİ

Ligde 19 puanla 12. sırada yer alan ve kümede kalma mücadelesi veren Amedspor'da yaşanan 3. kaleci sorunu nihayet çözüldü. Yapılan görüşmeler sonucunda alt lig olan Telsiz takımı oyuncusunu Zeliha reklerine bağlayan Amedspor'un bu sıkıntısı sona erdi.

LIPSEY'İN DURUMU NETLEŞMEDİ

2 hafta önce Amerika’dan Diyarbakır'a getirdiği Alexxıs Sıerra Lıpsey,  getiren Amedspor'da takımıyla idmanlara çıkıyor.

Ancak ABD'deki belgeleri henüz ulaşmadığı için lisans işlemleri tamamlanamadı. Belgelerin ulaşması halinde Lıpsey, Beşiktaş maçında forma giyecek.

HEDEF PUANLA DÖNMEK

Teknik direktör Erhan Eren,  Beşiktaş'ın çok güçlü bir takım olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

Diyarbakır'da akıl ve zeka oyunları Diyarbakır'da akıl ve zeka oyunları

''Ligin ilk yarısında üst üste yaşadıkları sakatlıklar dolayısıyla puan kayıpları yaşadılar. Sakatları iyileşti ve son maçta çok iyi sonuç almaya başladılar. Biz de Amedsporuz. Bu nedenle her maça galibiyet için çıkıyoruz. İstanbul'da iyi oyun sergileyip puan almak istiyoruz.''

Besiktas 3

Editör: Özgür Ayaydın