Ligde ilk devreyi 17 puanla 8. sırada tamamlayan Amedspor, ikinci transfer ve tescil döneminde yapacağı takviyelerle ligin ikinci yarısında üst sıraları hedefliyor.

DBB Başkanları birimleri denetledi DBB Başkanları birimleri denetledi

Diyarbakır ekibinde kaleci Tuğba, orta saha oyuncusu Victoria ve stoper Damla ile yapılan görüşmeler sonucunda yolların ayrılmasının ardından ilk transferi çalışması tamamlandı.

Kulüp ve oyuncu ile yapılan çalışmalar sonucunda Amedspor, Adana İdmanyurdu'ndan orta saha oyuncusu Gülsüm'ü renklerine bağladı.

Amedspor Devrearası

Teknik direktör Harun Kılıç,  5 oyuncu transfer etmeyi hedeflediklerini bunun için görüşmelerinin sürdüğünü belirterek, özellikle santrafor ve sağ kanat olmak üzere 2 oyuncuya acil ihtiyaçları olduklarını söyledi.

Bu kapsamda görüştükleri bazı oyuncular olduğunu aktaran Kılıç, ''Kulübümüzün maddi imkanları doğrultusunda transfer çalışmalarımızı yürütüyoruz. Yerli kontejanı zorunluluğu dolayısıyla istediğimiz tarzdaki oyuncuları bulmak zor oluyor. Adana İdmanyurdu'ndan Gülsüm ile ilk transferi gerçekleştirdik. 4 oyuncu daha alma planımız var. '' dedi.

Editör: Özgür Ayaydın