Ferit Aslan

Amedspor'da, Serdar Bozkurt ile yolların ayrılmasındans sonra göreve getirilen tecrübeli teknik adam Mesut Bakkal, Antalya kampında ilk açıklamasını CEGA Medya'ya yaptı. 

-378"UMDUĞUMDAN DAHA İYİ BİR TAKIM BULDUM"

TFF 2. Lig Kırmzı Grupta Şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor'un teknik direktörü Mesut Bakkal, kamp çalışmalarının çok iyi gittiğini, umduğundan daha iyi bir takım bulduğunu söyledi. Amedspor takımını çok canlı, diri gördüğünü ve kaliteli bir kadro ile karşılaştığını söyleyen Bakkal, "Çok dirençli bir takımı bulduğum için mutlu oldum. Kaliteli oyunculardan kurulu bir takım ile çalışmalarımız sorunsuz devam ediyor"dedi. 

-379-379Yönetim ile transfer çalışmalarının da sürdüğünü söyleyen teknik direktör Mesut Bakkal, "Belirlediğimiz noktalara nokta atışı transferler yapmak istiyoruz. Transfer yapmak için transfer yapmayacağız. İhtiyacımız olan ve Amedspor seviyesinden daha iyi 2-3 oyuncu almak istiyoruz" diye konuştu. 

-380"DEVRE ARASINDA TRANSFER ZORDUR"

Amedspor teknik direktörü Mesut Bakkal, devre arasında transfer yapmanın ve tam istenilen tarz ve kalitede oyuncu bulmanın zorluğunu da anlatarak, transfer çalışmalarını titizlikle yürüttüklerini sözlerine ekledi. 

Şimşeklerin dansı tarihi aydınlattı Şimşeklerin dansı tarihi aydınlattı

Editör: Ferit Aslan