Amedspor’un kadrosunda kim kalıyor, kim serbest? Amedspor’un kadrosunda kim kalıyor, kim serbest?

Özgür Ayaydın

Amedspor teknik direktörü Mesut Bakkal, Uşakspor maçı öncesi yapılan son idmandan önce CEGA Medya’ya özel açıklamalarda bulundu. 

“HER MAÇA FİNAL OLARAK BAKIYORUZ”

Teknik direktör Mesut Bakkal, hem oyun hem sonuç olarak iyi ve moralli olduklarını, her maça final olarak baktıklarını söyledi. Bakkal, kendileri için bir sonraki maçın ne olacağı değil, oynadıkların maçın önemli olduğunu ifade ederek, şöyle dedi:

Amedspor Tekni̇k Di̇rektör“YENİ TRANSFERİN, AMED İÇİN KAZANÇ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM”

“Önce Uşakspor maçını alacağız. Sakatımız yok, yeni transferimiz var. Genç bir oyuncu, ben Amed için büyük kazanç olacağını düşünüyorum. Hani geç diyorlar ama bence 23 genç değil artık. Oynaması gerektiği bir yaş. Bugün itibariyle transferi bitiriyoruz. Ahmet Dereli ile yollarımızı ayırdık. Başka bir takıma gitti, Allah yolu açık etsin.”

Whatsapp Image 2024 02 09 At 13.51.39“OYUN OLMADAN MAÇI KAZANMA VE ÇEVİRME ŞANSI AZALIR”

Teknik Direktör Mesut Bakkal, olayı takımın oynadığı oyun üzerinden değerlendirmek istediğini de ifade ederek, “Hem oyun anlamında oynadığımız ligi bu şekilde devam ettirmek istiyorum. Oyun olmadan maçı kazanma veya maçı çevirme şansınız hep azılıyor. Oda bu takımda yavaş yavaş oluşmaya başladı. Şu anda her şey iyi inşallah coşkulu taraftarlarımız ile birlikte kazanırız” diye konuştu.   

Whatsapp Image 2024 02 09 At 13.50.50 (2)“GÖNLÜMDEN GEÇEN IĞDIR’IN KAZANMAMASIDIR”

Bu hafta grup birincisi Iğdır ile ikincisi Kastamonu maçını da değerlendiren Bakkal, “Öncelikle birinci şıkkımız bizim kazanmamız, İkinci şıkta benim gönlümden geçen ise Iğdır kazanmasın diyorum. Tam kafa kafaya gelelim. Niyetimiz böyle inşallah niyetimiz çıkar” dedi. Bakkal, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“KAYBETMEDEN DEVAM ETMEK İSTİYORUZ”

“Ama bu iş sezon sonuna kadar böyle devam eder diye düşünüyorum. 3 takım arasında. Bunların içinde en az hasar veren, dirayetli duran, en ufak bir şeyde morali bozulmayan takım bir üst lige çıkacaktır. Gölümüz şampiyonluk olmaktan yana, yolumuz belli, taraftarın ve yönetimin isteği belli. İnşallah bu istek bize sezon sonunda gerçekleşir. 13 maç var daha çok şey olur. Kaybetmeden devam etmek istiyoruz.”

Whatsapp Image 2024 02 09 At 13.50.50 (3)“DİYARBAKIR’DA KEYİFLİ VE HUZURLUYUM”

Amedspor teknik direktörü Mesut Bakkal, Diyarbakır’da büyük bir ilgi gördüğünü de kaydederek, “Benzin aldım 10 kişi geldi, otelin önünde 20 kişi geldi. Ben buruda keyifli çalışıyorum burada keyifli çalışmamada en büyük etken yöntemdir. Benim rahat etmemi sağlayan inanılmaz bir yönetim var. Hem maddi, hem manevi, onun için keyifliyim. Huzurluyum, buraya istedik geldik, çok huzurlu çalışıyoruz” dedi.   

Editör: Özgür Ayaydın