Ferit Aslan

Ankara’dan bugün uçak ile Iğdır’a hareket eden Amedspor’un içinde olduğu uçak, kötü hava koşulları nedeniyle Iğdır yerine Kars’a inince, takımın Iğdır’a varması 5 saat sürdü.

UÇAK IĞDIR YERİNE KARS’A İNDİ

Bolu’daki kamp çalışmasını bitiren Amedspor, sabah saatlerinde karayolu ile Ankara’ya geçti. Ankara’dan Iğdır’a giden ve Amedspor kafilesinin bulunduğu uçak, kötü hava koşulları nedeniyle Iğdır havalimanına inemedi. Uçak, yolcular ile birlikte Kars’a iniş yaptı. 

KARAYOLU İLE 5 SAATİ BULAN YOLCULUK

Beklenmedik bu gelişme üzerine, Kars’a inen Amedspor kafilesinin otobüs ayarlaması ve yine Kars ile Iğdır karayolundaki kar nedeniyle takım yaklaşık 5 saat süren yolculuktan sonra Iğdır’a vardı. 

-83

AMEDSPOR’A IĞDIR’DA İYİ KARŞILANMA 

Iğdır’a karayolu ile varan Amedspor kafilesi Iğdır’da çok sıcak karşılandı. Iğdır’daki Ultraamed Iğdır taraftar grubu kaldığı otelde Amedspor’u ziyaret ederek çiçekler verdi ve maçta başarılar diledi. Iğdır’daki taraftarların sıcak karşılaması, Kulüp Başkanı Aziz Elaldı ve futbolcuları memnun etti

Amedspor şampiyonluğunun belgeselinin çekilmesini önerdi Amedspor şampiyonluğunun belgeselinin çekilmesini önerdi

KULÜP BAŞKANI UYARDI, “BU FIRSATI İYİ DEĞERLENDİRELİM”

Taraftarlarla konuşan Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, ilk kez bir deplasmanda taraftar desteği oynayacaklarını, bu nedenle tribünlerde Iğdırspor taraftarı ile kardeşçe ve sorun çıkarmadan maçı izlemelerini  ve takımı desteklemelerini istedi. Başkan Elaldı, “Yıllardır bize deplasmanda taraftar yasağı uygulayanlara çok güzel bir mesaj verilim, bu fırsatı değerlendirelim” dedi.

Editör: Ferit Aslan