TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta heyecan devam ediyor. 23. haftanın önemli maçında Amedspor deplasmanda İskenderunspor ile karşılaşacak.

MAÇ KIRIKHAN'DA OYNANACAK

Amedspor kafilesi, teknik direktör Mesut Bakkal nezaretinde kendi tesislerinde çalışmalarını tamamlayarak karayoluyla İskenderun’a geçti.

Ev sahibi İskenderunspor'un stadyumunun yapımının sürmesi dolayısıyla Kırıkhan ilçesinde oynanacak.

Rakip İskenderunspor, geçen hafta deplasmanda Derincespor'u 1-0 yenerek, puanını 38'e çıkardı.

CANLI YAYINLAYACAK

İskenderunspor-Amedspor maçı, yarın saat 14.00'te oynanacak. Maç, İskenderunspor’un resmi Youtube kanalından canlı yayınlanacak.

İsveçli gezgin 8 Nisan’da Irak’tan yola çıktı, 1 ay sonra Diyarbakır’a vardı İsveçli gezgin 8 Nisan’da Irak’tan yola çıktı, 1 ay sonra Diyarbakır’a vardı

DEPREMZEDELERİ ZİYARET EDECEKLER

İskenderuspor kulubünden yapılan açıklamada "İskenderun-Amed ele ele Konteyner kentte" başlıklı açıklamada, "2. Lig’in 24. haftasında oynanacak müsabaka için şehrimize gelen Amedspor kafilesi ile İskenderunspor 3 Şubat Cumartesi günü saat 11.00’da İskenderun Atakaş Konteyner Kenti’ni ziyaret edecektir. Tüm taraftarlarımıza duyurulur" denildi.  

BAŞKAN AÇIKLAMA YAPTI

İskenderunspor Kulüp Başkanı Hakan Bolat  daha önce Amedspor'u İskenderunspor'un stadında misafir edecekleri sözünü verdiklerini amımsatarak, şu ifadeleri kullanmıştı:

''Sizleri, İskenderunumuzda kendi stadımızda misafir etmek için söz vermiştim. Ancak şu anda Sariseki stadımızın yapımı maalesef tamamlanamadığı için maçlarımızı Kırıkhan’da oynuyoruz. Her ne olursa olsun ben yine sözümün arkasındayım. Ancak şu an maçlarımız oynadığımız Kırıkhan Stadyumu’nun fiziki şartları uygun değildir. Elbette ki bu böyle yarım kalmayacak. Sizleri yine en güzel şartlarda İskenderun’umuzda misafir edeceğiz.''

Editör: Özgür Ayaydın