Ferit Aslan

Amedspor’un şampiyonluk kupası programı belli oldu Amedspor’un şampiyonluk kupası programı belli oldu

Amedspor, yeni transferleri ile sezonun kinci devresine hızlı bir giriş yaparken, Düzce deplasmanı için İstanbul'a gitti. Amedspor, Sarıyer maçında sakatlanan Dijlan Aydın'ı da son anda maç kadrosuna dahil etti. 

Amedspor Karabulutlari Dagitti Istanbul Ekibini YendiTFF 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Amedspor, Düzcespor maçı için dün gece uçak ile İstanbul'a gitti. İstanbul'dan karayolu ile Bolu'yageçen Amedspor kafilesi, bugün bir idman yaptıktan sonra kampa girecek. 

Amedspor Futbol Şube Genel kaptanı Ahmet Ülmez, yarın saat 11.00'de Bolu'dan Düzce'ye geçeceklerini belirterek, takım kadrosunda Dijlan'ın da dahil edildiğini söyledi. 

B31C0953 Fdb6 4F78 A42B 5C928F4F7F25SARIYER MAÇINDA 12 KİLOMETRE KOŞMUŞTU

Diyarbakırdaki Sarıyer maçında sahada kaldığı süre içinde 12 kilometre koşarak en fazla koşan futbolcu olan Dijlan Aydın, maçın sonlarına doğru sakatlığı nedeniyle oyundan alınmıştı. Menisküsünde dejenerasyon olan ve baldırında küçük bir yırtık tespit edilen Dıjlan, hemen tedavi altına alınmıştı. 

DOKTOR VE HOCA GÖRÜŞMESİNDE KARAR VERİLECEK

Düzce deplasmanına götürülüp götürülmeyeceği belli olmayan Dijlan, son anda maç kadrosuna dahil edildi. Dijlan'ın Düzce maçında oynayıp oynamayacağına külüp doktoru ve teknik direktörün yapacağı görüşmeden sonra karar verileceği öğrenildi. 

Editör: Ferit Aslan