Ferit Aslan

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk mücadelesi veren ve 5 hafta sonra çok zorlu bir maçta 10 kişi kalmasına rağmen yenik götürdüğü maçı 3-2 kazanan Amedspor’da bugün bir ilk yaşandı.

-213Diyarbakır Stadyumunda oynanan ve hafta içi olması nedeniyle seyircilerin fazla ilgi göstermediği maçta Amedspor, 1-0 öne geçmesine rağmen önce kalesinde gördüğü gol ve ardından korner atışında kendi golcüsünün kendi kalecisi attığı gol ile Amedspor adeta bir şok yaşadı. Amedspor, soyunma adasına 2-1 yenik girerken, Amedspor cephesinde bir ilk yaşandı.

Amedspor Başkanı Aziz Elaldı

BAŞKAN İLK KEZ SOYUNMA ODASINA İNDİ

Protokol tribününde maçı izleyen ve bugüne kadar hiç soyunma odasına inmeyen Kulüp Başkanı Aziz Elaldı, soyunma odasına giderek futbolcularla görüştü. Futbolculara moral ve motivasyon anlamında bir konuşma yapan Elaldı, “Biz bu takıma güveniyoruz, seyirci güveniyor, kent güveniyor. Sizde kendinize güvenin ve bu maçı çevirin” dediği öğrenildi. 

amedspor-6

Kulüp Başkanının moral konuşmasından sonra ikinci yarıya çıkan Amedspor, penaltı beklediği pozisyonda hakemin aut atışı vermesi ile bir şok daya yaşadı. Önce sarı kart ardından itirazdan kırmızı kart gören Serkan Odabaşoğlu’nun durumundan sonra Kulüp başkanı bu kez sahada giderek futbolcularını ve teknik ekibi sakinleştirdi. 

Amedspor, 10 kişi kalmasına rağmen taraftarların desteği ile daha baskılı oynayıp duran iki toptan Taner Gümüş ve Batuhan Tur ile 2 gol bulup 5 hafta sonra 3 puan ile tanışmış oldu.

Şimşeklerin dansı tarihi aydınlattı Şimşeklerin dansı tarihi aydınlattı

Editör: Ferit Aslan