Özgür Ayaydın 

Lider Amedspor, yarın deplasmanda yapacağı Kastamonuspor maçı için son idmanını Kastamonu’da gerçekleştirerek maç saatini beklemeye başladı. 

Whatsapp Image 2024 04 13 At 18.20.00 (1)Diyarbakır’da bugün özel uçak ile Kastamonu’ya giden Amedspor takımı, yarınki kritik maç için son idmanını Kastamonu Gençlik ve Spor il Müdürlüğü tesislerinde gerçekleştirdi. 

Kastamonu’daki son idmanda geçen hafta sakatlanan takımın önemli futbolcusu Batuhan Tur’da yer alırken, maç kadrosuna alınan Batuhan’ın maçta oynayan oynamayacağını yarın teknik direktör Mesut Bakkal’ın karar vereceği öğrenildi. 

Amedspor’un 2 yıldızı o süper listeye girdi Amedspor’un 2 yıldızı o süper listeye girdi

Whatsapp Image 2024 04 13 At 18.20.00DİYARBAKIR HEYETİ, KASTAMONU BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Şampiyonluk için yarın oynanacak olan önemli maçta Amedspor’u yalnız bırakmayan takım ile Kastamonu’ya giden sivil toplum kuruluşları temsilcilerinden oluşan heyet Kastamonu Belediyesini ziyaret etti. 

Whatsapp Image 2024 04 13 At 18.20.01CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, Diyarbakır TSO Başkanı Mehmet Kaya, Baro Başkanı Nahit Eren, OSB Başkanı Mustafa Fidan’ın ve Tabip Odası Başkanı Dr.Elif Turan’ın da aralarında bulunduğu STK heyeti, Kastamonu’nun CHP’li Belediye Başkanı Hasan Baltacı’yı basın mensupları ile birlikte ziyaret etti. 

Editör: Ferit Aslan