Osman Hamdi Bey'in eserine yansıyan Diyarbakırlıların giyim kültürü Osman Hamdi Bey'in eserine yansıyan Diyarbakırlıların giyim kültürü

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta lider Amedspor'un sahasında oynadığı karşılaşmalarda rakip kulüplerin futbolcu, teknik heyeti ve yöneticiler gıpta ile bakıyor.

Diyarbakır Stadını  son maçlarında 30 bine yakın seyirci ile oynayan ve takımına koro halinde tezahürat da bulunan ve rakip takım aleyinde olumsuz söylemde bulunmayan Amedspor taraftarı buna rağmen deplasman maçlarında hak etmediği şekilde maçlara alınmıyor.

Her platformda kendini ifade etsede haksızlığa uğrayan bazen deplasman kentlerine bile girişi yasaklanan Amedspor taraftarı son olarak önceki gün deplasmanda oynadığı Fethiyespor maçına İlçe Spor Güvenlik Kararı dolayısıyla alınmadı.

AMEDSPOR TARAFTARINI ÖRNEK GÖSRERDİ

Anagolg 24Erzincanspor Kulüp Başkanı Ömer Akyürek, yaklaşık 13 gün önce Diyarbakır'da oynadıkları Amedspor maçında taraftarından çok etkilendiğini belirterek, ''33 bin kişi stdayumu tamamen doldurmuş, 3-4 bin seyirci de stadyum dıçında bekliyordu. Maçın başından sonuna kadar takımlarına müthiş şekilde destek verdiler. Tek bir sinkaf bile duymadım. Örnek taraftarlık sergilediler.'' dedi.

Editör: Özgür Ayaydın