Ferit Aslan

Diyarbakır temsilcisinde Mesut Bakkal, Sarıyer galibiyetinin ardından maçla ilgili değerlendirmede bulıundu.

Bakkal Diyarbakır'da coşkulu taraftar önünde oynamanın önemine işaret ederek, ''Amedspor taraftarıyla kazanmak çok keyifli. Onlara teşekkür ediyoruz. Bu taraftar grubu beraberlikte bile desteğini esirgemedi'' dedi.

Oyunun ilk 5 dakikasında biraz bocaladıklarını ardından toparlanıp ilk yarıda golü bulduklarını anımsatan Bakkal, şunları kaydetti:

''ikinci yarının başında beklemediğimiz gol yedik. Bir kaç oyuncu değişiklikle daha tempolu oynadık. Skora yansıdı, attığımızdan fazlasını kazandık. Çok çoşkulu oynadık, önde oynadık. Benim ilk galibiyetim. Kastamonuspor’un yenilmesi bizi hep öne itecek. Yönetime maça rahat çıkmamızı sağladıkları için teşekkür ediyoruz.  ilk galibiyetim oldu, keyifliyiz.''

HASTA OYNADI GOLÜ ATTI

Golcü Berk İsmail ise haftaiçi gerçirdiği ağır gribial enfeksiyon dolayısıyla 2 antremana çıkamadığını maçın ikinci yarısında ouna dahil olduğunu belirterek, ''Çok zor halde oynadım ,gözlerim karardı ancak golü atmayı başardım.'' dedi.

Kaptan Onur da Sarıyer'i yendikleri için mutlu olduklarını aktararak, ''3 puan aldık, iyi oyun sergiledik. Yeni sayfa açtık, inşallah devamı gelir. Üstüne koyarak şampiyonluk yolunda ilerleyeciğz.'' ifadesini kullandı.

Diyarbakır Valiliği işe alım duyurusu yaptı Diyarbakır Valiliği işe alım duyurusu yaptı

Editör: Ferit Aslan