Diyarbakır'a gelen rakiplerin aşırı konsantrasyonu dolayısıyla maçların kolay geçmediğini işaret eden Bozkurt, maçta bunun üstesinden gelip  3 puan almayı başardıklarını söyledi.

Şampiyonluğa oynayan takımların her maçının büyük önem taşıdığını işaret eden Bozkurt, bugün iyi oynayarak kazandıklarını vurguladı.

Maçta 3-4 gol pozisyonunu değerlendiremediklerini anlatan Bozkurt, ‘’Maçta tek hatamız 3-4 gol atamayışımız. Bundan ders çıkarıp, ona göre çalışmalıyız. Rakipler aşırı şekilde bilenip, geldikleri için zorlu geçiyor ama takım ve camia olarak bunun üstesinden gelebiliyoruz. Bugün zorlansak da kazandık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Hepsi verdiğim görevi yerine getirdi.’'

TARAFTAR İTEN GÜÇ

Bozkurt, futbolun içinde hatanın mevcut olduğunu oyuncularının ve kendisinin de hata yapacağı dönemlerin olabileceğini vurgulayarak, ‘’Ama taraftar bize sahip çıksın. Bugüne kadar taraftar hep takıma sahip çıkıp, bizi iten güç oldular. Onlara çok teşekkür ediyorum.’’

İlk kez Diyarbakır’da, “Eş Başkanlık” için ceza verildi İlk kez Diyarbakır’da, “Eş Başkanlık” için ceza verildi

TARAFTARIN DESTEĞİYLE KAZANDIK

Amedspor Sportif Direktörü Murat Yiğiter ise ‘'Geçen hafta berabere kalmıştık bu nedenle stresli oldu ama kazandık. Önümüzde Erzincanspor maçı var artık onu düşünüyoruz. Muhteşem taraftarın desteğiyle kazandık.’’ dedi.

BU ŞEHİR ŞAMPİYONLUĞU HAK EDİYOR

Futbolcu Taner Güneş ise namağlup ve lider olmaları dolayısıyla rakiplerin aşırı mücadele ettiğini  vurgulayarak, ‘’Şampiyonluğa amein adımlarla gidiyoruz. Bu şehir şampiyonluğu hak ediyor’’ ifadesini kullandı.

Editör: Özgür Ayaydın