TFF 2. Lig Kırmızı Grupta, "Yükseliş sezonu" sloganı ile şampiyonluk mücadalesi veren Amedspor'un süresiz kadro dışı bıraktığı eski kaptanı Gökhan Alsan'ın sürekli sağlık raporu gönderdiği öğrenildi. 

-393Amedspor ile sezona kaptan olarak başlayan eski kaptan Gökhan Alsan, yönetim ile yaşanan bir tartışma sonrası 12 Aralık tarihinde kentti terk etmişti. 12 Aralık'ta kentti terk etmesinden sonra yönetim tarafından süresiz kadro dışı bırakılan Gökhan Alsan için külüp 3 gün üst üste idmanlara katalmadığı gerekçesiyle tutunak tutup federasyona göndermişti. 

Futbolcunun da buna karşılık sürekli sağlık raporu alarak kulübe gönderdiği öğrenildi. Sözleşmesinde raporu ancak kölüp yönetiminin uygun gördüğü doktordan alması gereken Alsal'ın alıp gönderdiği raporların geçerliliğine federasyon karar verecek. 

Huzur Çiftliği Belgeseli dünyada çok sayıda festivalde beğeni topladı Huzur Çiftliği Belgeseli dünyada çok sayıda festivalde beğeni topladı

Amedspor Kulübü, sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan ancak kentti terk eden eski kaptanları ile ilgili sorunu nasıl çözeceği merak ediliyor. 

Editör: Ferit Aslan