Diyarbakır’da hafta sonuç zorlu rakibi Kastamonuspor ile karşılaşacak olan Amedspor’a, Ömer Elaldı, Murat Yaşar ve DTSO Yüksek istişare kurulu tarafından 2 günden 16 bin 63 bilet fiyatı karşılığında bağışı yapıldı.

Amedspor, “Yükseliş sezonu” sloganı ile yoluna emin adımlarla devam ederken, kentteki sivil toplum kuruluşları ve iş insanları kulübe şampiyonluk yolunda destek vermeye devam ediyor.

G A Hg4F U X I A A5Z G

Amedspor eski başkanvekili Ömer Elaldı, 2 gün önce Amedspor’a destek kampanyası başlatarak, 5021 bilet fiyatı karşılığında bağışta bulundu. Elaldı ayrıca arkadaşı Murat Yaşar’a da çağrıda bulunarak kampanyaya destek vermesini istedi.

Diyarbakır Lice'de 536 kilo esrar yakalandı Diyarbakır Lice'de 536 kilo esrar yakalandı

Elaldı’nın dayanışma davetini kabul eden Jolly Joker işletme sahibi Murat Yaşar’da, Pazar günü oynanacak Kastamonuspor maçı öncesi Amedspor’a 10.021 adet bilet fiyatının ücretini bağışladı.

Bugün ise Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Yüksek İstişare kurulu Amedspor4a 1021 bilet karşılığı bağışta bulunduğunu açıkladı. Amedspor YİK Başkanı Burç Baysal sosyal medyada yaptığı paylaşımda, “Amedsporumuzun pazar günü oynayacağı Kastamonu maçında tüm şehir olarak kenetlenip tribünlerin tamamını doldurmalıyız Bu maç için DTSO Yüksek İstişare kurulu olarak 1021 bileti kulübümüze bağışlıyoruz” dedi.

Amedspor’un resmi hesabında bağış yapılanlara teşekkür edildi. Böylelikle 2 günde Amedspor’a 16 bin 63 bilet karşılığı bağışta bulunulmuş oldu.

Editör: Ferit Aslan