Ferit Aslan

Amedspor’un ikinci devre başında transfer etmek istediği ve prensipte anlaştığı 28 yaşındaki sol kanat oyuncusu, Diyarbakır’a gelmek için uçağa binerken, yapılan bir operasyon ile uçaktan indirildiği ileri sürüldü. 

P H O T O 2024 01 19 14 04 10TFF 2. Lig Kırmızı Grupta ilk üç sırayı paylaşan Kastamonuspor, Iğdırspor ve Amedspor arasında kıyasıya bir şampiyonluk rekabet sürüyor. Bu rekabetin devre arasındaki futbolcu transferlerinde de öne çıktığı ve takımların birbirlerinin transfer çalışmalarına müdahale ettiği ileri sürüyor. 

Ankaragucu Ahmet Yazar Ile Yollari Ayirdi 4855

CEGA Medyanın bazı kaynaklardan aldığı bilgiye göre, Amedspor ikinci devre başında Eyüpspor’un Tuzlaspor’a kiralık verdiği sol kanat oyuncusu Ahmet Yazar ile prensipte anlaştı. Yazar’ı Diyarbakır’a getirip imza attırmaya hazırlanan Amedspor’un bu girişimine birileri taş koydu ve futbolcunun Diyarbakır uçağından indirildiği iddia edildi. 

Amedspor’a gelmesi engellenin Ahmet Yazar, kulübü Eyüpspor tarafından bu kez Ankara Keçiörengücüspor’a  kiralık olarak verildi. 

1675757.JpgSol kanat oyuncusu Yazar’ın Amedspor’a gelmesinin engellenmesinin altında rakibi Iğdırspor’un olduğu ve Iğdırspor’ın Keçiörengücü kulübünü satın alacağının spor kamuoyunda sıklıkla konuşulmaya başlandığı belirtildi. Iğdırspor kulübünün sahibi olan Alagöz Holding’in aynı zamanda Eyüpspor’un da sahibi olduğu iddia edildi. 

Amedspor’a gelmesi engellenen Ahmet Yazar, geçmişte Çanakkale Dardanelspor, Göztepe, Ankagücü, Pendikspor ve Eyüpspor’da top oynadı. 

Diyarbakır’da çift gökkuşağı hayran bıraktı Diyarbakır’da çift gökkuşağı hayran bıraktı

Editör: Ferit Aslan