Diyarbakır’da bulvar ve caddelerde yol çizgileri yenileniyor Diyarbakır’da bulvar ve caddelerde yol çizgileri yenileniyor

DİSKİ Genel müdürü Fırat Tutşi, bir süre önce ekiplerinin su kesintisi için kepçe ile Amedspor Kulübüne gitmesi ile ilgili, “Amedspor’a karşı bir kastımız asla söz konusu değil” dedi. 

WhatsApp Image 2023-09-07 at 11.05.45

Su tasarruf kampanyası ile ilgili basın toplantısı düzenleyen DİSKİ Genel müdürü Fırat Tutşi, DİSKİ ekiplerinin bir süre önce bir kepçe ile Amedspor kulübüne gitmesi ile ilgili CEGA medyanın sorusunu yanıtladı. 

3e2c5e93-c4be-475d-bdbf-f1ce56bc18f8

Tutşi, Amedspor Kulübünün 2020’den beri ödenmeyen su faturalarının bulunduğunu, kendilerini yapılandırma yapmak için çağırdıklarını ancak olumlu bir yanıt alamadıklarını belirterek, “Bizim Amedspor’a karşı bir kastımızın olması asla söz konusu değildir. Gelip borçlarını yapılandırmalarını istedik ve onlarda gelip bu işi yapılandırma ile çözüleceklerini ifade ettiler. 18 bin abonemiz gelip su borcunu yapılandırdı bizde yatırım yapmak için sadece gelip borçlarını yapılandırmalarını istedik” dedi. 

Kulüp binasına uyarmak için gidildiyse neden kepçe ile gidildiği konusunda Tutşi konuşmazken, Amedspor Başkanı Aziz Ealdı, “Bunlar kepçe ile Amedspor’un kökünü kazımaya gidiyoruz mesajı vermek için böyle gittiler” demişti.  

Editör: Ferit Aslan