Ferit Aslan 

Amedspor’un Isparta maçında sol arka adalesinde yırtık ve kanama oluştuğu için sakatlanan Dijlan’ın iyileştirilmesi için kök hücre tedavisi uygulanıyor.

8 SANTİM YIRTIK, 15 SANTİM KANAMA 

Isparta deplasmanında sakatlanan ve oyuncu değişikliği hakkı bittiği için sahada kalmak zorunda kalan Dijlan Aydın’ın Diyarbakır’da çekilen filmlerinde ve yapılan tetkiklerinde sol arka adalesinde yaklaşık 8 santim yırtık, 15 santim de kanama tespit edildi. 

IndirDİJLAN İÇİN KÖK HÜCRE TEDAVİSİ BAŞLADI

Amedspor sağlık ekibi takımın dinamosu olan Dijlan’ın bir an evvel iyileştirilmesi için modern ve alternatif tıp tedavisine başladı. Daha önce Berk Ünsal’ın ayak bileğinde ve Erkan Sasa’nın tedavisinde uygulanan ve başarılı sonuç alınan kök hücre tedavisi Dijlan Aydın’a da uygulanmaya başlandı.

Tedavi sonuç verirken, normal şartlarda bu tür sakatlıklarda futbolcu, 6 hafta sahalardan uzak kalırken, söz konusu tedavi ile bu sakatlık süresinin 3 haftaya indirildiği belirtildi. 

Amedspor’un şampiyonluk maçı bilet fiyatları belirlendi Amedspor’un şampiyonluk maçı bilet fiyatları belirlendi

Söz konusu uygulanan kök hücre tedavisinin Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi büyük kulüplerinde kullandığı öğrenildi. Bugün itibariyle ağrıları çok azalan Dijlan’ın 2 hata sonraki maça yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi.

Editör: Ferit Aslan