Ferit Aslan

Amedspor'un kupa törenine kim sponsor oluyor? Amedspor'un kupa törenine kim sponsor oluyor?

Evinde Erzincanspor’u konuk eden Amedspor’da, her şey stoper Veli Çetin’in çizgiden çıkarılan topundan sonra başladı. Topu çizgiden çıkarılan Veli Çetin, yine bir duran topla takımına 4’üncü golü kazandırdı. 

Diyarbakır Stadyumunda grubun güçlü takımını ağırlayan Amedspor, ilk yarıda Taner Gümüş ile 3 net pozisyondan yararlanamayınca ilk yarı 0-0 berabere bitti. Teknik direktör Mesut Bakkal, ikinci yarıya Taner’in yerine Yılmaz Ceylan’ı alarak başladı. Dikine koşular yapan ve aralara isabetli paslar atan Ceylan’ın oyuna girmesi ile oyun hareketlendi. 

Maçın 57. Dakikasında Amedspor’un kazandığı korner atışında stoper Veli Çetin güzel bir kafa ile topu kaleye gönderdi. Kaleciyi geçen top çizgi üzerinde defans tarafından çıkarıldı. Amedspor’lu futbolcular topun çizgiyi geçtiğini söylese de hakemin kararı değişmedi. 

P H O T O 2024 03 25 12 58 46Bu pozisyondan 1 dakika sonra gelişen konuk takımın atağında, Kubilay Yılmaz’ın golü ile Erzincanspor deplasmanda 1-0 öne geçti. Amedspor’da şok yaratan golün etkisi sadece 2 dakika sürdü ve Amedspor 60. Dakikada Mert Çapar ile önce beraberliği sağladı. 

Oyundaki hareketlilik, Veli Çetin’in çizgi üzerinde çıkarılan topu ile başlarken, maçta son sözü yine Veli Çetin söyledi. Maçın uzatma dakikalarında yine korner atışında, Yusuf Dursun’un şutunu çıkaran Erzincan kalecisini, Veli Çetin affetmeyerek topu sert bir şut ile ağlara gönderdi ve maçın skorunu tayin etti. 4-1

Photo 2024 03 25 12 58 46 2

Editör: Ferit Aslan