Amedspor'un kupa törenine kim sponsor oluyor? Amedspor'un kupa törenine kim sponsor oluyor?

Ferit Aslan

Amedspor’un dün evinde 5-1 gibi farklı bir skorla ile kazandığı maçta sahada ilk kez yer alan Kaan Doğan, bu kez hem sahada hem zafer pozunda ön sırada yer almanın mutluluğunu yaşadı. 

G F C Mf Vm Wc A A W HmTFF 2. Lig Kırmızı Grubun lideri Amedspor’da, Taner’in kart cezalısı olması ile yaş kontenjanı nedeniyle yedek kalecilerden 21 yaşındaki Kaan Doğan ilk kez ilk 11’de sahaya çıktı. Bugünü kadar 14 maçın 18 kişilik kadrosunda yer almayan, 13 maç kadrosunda yedek kaleci olarak yer alan ancak süre alamayan Kaan, hiç bir maçta takımı yalnız bırakmadı. 

Img 20231220 Wa0007Kadrosunda yer aldığı veya almadığı bütün maçlarda arkadaşlarının yanında yer alan yedek kaleci Kaan, soyunma odalarında veya stadyumda çekilen zafer pozlarında hep yer aldı. 

Amedspor’un dün Arnavutköy Belediyespor’u 5-1 gibi farklı bir skor ile yendiği maçta kalede bulunan Kaan, yaptığı kurtarışlar ile seyirciden tam not aldı. Zaman zaman taraftarları coşturan genç kaleci, soyunma odasında çekilen zafer pozunda bi kez ön sırada terlettiği forması ile yer aldı. 

G I U Db Jj X0 A A7 Grm"TARAFTARA SÖZÜMÜZ VAR, KUPAYI GETİRECEĞİZ"

Maçtan sonra CEGA Medyaya konuşan kameci Kaan, bu sezon ilk kez oynadığını belirterek, "Ama ben oynadım, Aykut abi oynadı, Veysel abi oynadı. Çok önemi yok aslında. Çünkü bir hedefle başladık, bir sözle başladık, Taraftara sözümüz var kupayı getireceğiz. Dediğim gibi ben oynadım, yada başkası oynadı bir önemi yok. Kim oyunuyorsa zaten üst düzey oynuyor. Herkes elinden gelen mücadeleyi veriyor. Dediğim gibi bugün çok güzel bir skor aldık.Çok güzel bir galibiyet aldık. Benim de ilk maçım oldu. Takıma bu sene şampiyonluk yolunda bir katkı sağladığım için çok mutluyum" dedi.

Editör: Ferit Aslan