Yiğiter açıklamasında, sezon başından bu yana Amedspor kulübünde yürüttüğü sportif direktörlük görevini bugün itibariyle bıraktığını işaret ederek, şu ifadeleri kullandı:

Diyarbakır’ın moda ikonu nerede ? Diyarbakır’ın moda ikonu nerede ?

''Sezon başında iki futbolcuyla aldığımız kulübü teknik heyetin raporuyla yaptığımız transferlerle güçlendirdik ve ligin şampiyonluk adayı takımları arasına getirdik. 9 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 yenilgiyle takımı zirve yarışına ortak ettik.

Ama gelinen durumda teknik heyetle takımın başarısı için uzun süredir yaşadığımız sorunlar aşılamaz duruma geldi ve yönetimin bu konudaki tutarsızlığı nedeniyle Amedspor’daki görevimden ayrılma kararını aldım. Görev sürem içerisinde bana samimi yaklaşan ve takımın başarısı için yüreğini ortaya koyan tüm futbolcu kardeşlerime, taraftarlara ve gerçek Amedsporlulara teşekkür ediyorum. Amedspor’a bundan sonraki maçlarda başarılar diliyorum."

BAŞKAN ELALDI AÇIKLAMA YAPACAK

Son 5 haftada oynadığı maçlarda istenilen başarılı sonuçları alamayan ve bugün sportif direktör Murat Yiğiter'in şok istifasının ardından kulüp başkanı Aziz Elaldı yarın  basın toplantısı yapacak.

Editör: Özgür Ayaydın