Amedspor, evinde Cumartesi karşılaşacağı Karaman maçı için takımın ilk 11'inde oynayan 6 futbolcusu için sarı alarm verdi. 

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta 1. Lige çıkmak için mücadele veren Amedspor, evinde oynayacağı Karaman maçı hazırlıklarını tamamladı. Yönetim ve teknik heyet, takımın ilk 11'inde genelde yer alan 6 futbolcu için sarı alarmı verdi.

Amedspor’un kadrosunda kim kalıyor, kim serbest? Amedspor’un kadrosunda kim kalıyor, kim serbest?

Photo 2024 02 29 19 50 51 2Takım kaptanı Onur Karakabak, Dijlan Aydın, Oktay Aydın, Uğur Adem Gezer, kaleci Aykut Özer ve  Taner Gümüş, sarı kart sınırında Karaman maçına çıkacak. Söz konusu futbolcuların kart görmesi halinde önümüzdeki hafta takımda yer alamayacak. 

Yönetim ve teknik ekip, sarı kart alırmı verirken, sarı kart sınırında olan ve takımın bel kemiğini oluşturan futbolcularla görüştükleri ve kart görmemeleri konusunda uyardıkları öğrenildi. 

P H O T O 2024 02 29 19 50 51Amedspor'da sarı kart sınırında olan kaleci ve taptan dahil 6 futbolcu kart görmeleri halinde önümüzdeki hafta deplasmandaki Isparta maçında kart cezalısı oldukları için oynayamayacak. 

Editör: Ferit Aslan