Ferit Aslan

Amedspor, evinde ilk mağlubiyetini aldığı Kastamonuspor ile 133 gün sonra yeniden kozlarını paylaşılacak. Amedspor’da, bu sürede neler değişti, detaylar haberimizde.

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta şampiyonluğa oynayan lider Amedspor, bu hafta en yakın takipçisi Kastamonuspor deplasmanında kritik bir maça çıkıyor. Ligin ilk devresinde Diyarbakır’da oynanan maçta, Kastamonuspor, Amedspor’un penaltı kaçırdığı karşılaşmayı 1-2 kazanmış ve bu sonuç  Amedspor’un evinde aldığı ilk mağlubiyet olmuştu. 

Whatsapp Image 2024 04 08 At 12.22.47AMEDSPOR’DA ÇOK ŞEY DEĞİŞTİ

Amedspor’un, Aykut Özer, Serkan Odabaşoğlu, Taner Gümüş, Berk Ünsal, Uğur Adem Gezer, Muhammed Enes Durmuş, Dijlan Aydın, Batuhan Tur, Veli Çetin, Oktay Aydın ve Onur Karakabak ile çıktığı maçta, Gökhan Alsan ve Mehmet Özdiraz ise yedek kulübesinde yer almıştı. 

BUGÜN O KADRODAN 5 OYUNCU YOK

Kastamonu ile 3 Aralık 2023 tarihinde Diyarbakır’da oynanan maçın kadrosunda yer alan 5 futbolcu bugünkü kadroda yer almıyor. İlk devrenin sonunda Gökhan Alsan, Mehmet Özdiraz, Ahmet Dereli, Şener Kaya, ve Halit Çokyaşar ile yollar ayrıldı. 

Amedspor'un kupa törenine kim sponsor oluyor? Amedspor'un kupa törenine kim sponsor oluyor?

Kasta

2 FLAŞ TRANSFER SAHADA YER ALACAK

Amedspor’un bu hafta sonu Kastamonuspor ile yapacağı maçta, Amedspor’un devre arasına takıma kattığı 2 flaş transfer yer alacak. Çekdar Orhan ve Mert Çapar, Amedspor forması ile ilk kez Kastamonuspor’a karşı oynayacak. İlk maçta oynayan Dijlan Aydın sakatlığı nedeniyle kadroda yer alamayacak, bu hafta sakatlanan Batuhan  Tur’un ise maça yetiştirilmesi hedefleniyor. 

HER İKİ TAKIMIN HOCASI DA DEĞİŞTİ

Diyarbakır’da, 133 gün önce oynana ve Amedspor’un evinde aldığı ilk ve tek mağlubiyet olan Kastamonuspor maçında Amedspor’un başında Serdar Bozkurt, Kastamonuspor’un başında ise Levent Eriş yer alıyordu. 

Devre arasında Amedspor’da Bozkurt’un Mesut Bakkal, Kastamonuspor’da ise Eriş’in yerine Fırat Gül getirildi. 

Editör: Ferit Aslan