Ferit Aslan

Huzur Çiftliği Belgeseli dünyada çok sayıda festivalde beğeni topladı Huzur Çiftliği Belgeseli dünyada çok sayıda festivalde beğeni topladı

Amedspor ile yolları ayrılan Mehmet Özdiraz, sosyal medya hesabından zehir zemberek açıklamalar yaptı. İsim vermeden eski hocasını suçladı.

Amedspor ile bugün anlaşarak yollarını ayıran Mehmet Özdiraz, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Paylaşımına, “Sevgili Diyarbakır halkı ve Büyük Amedspor taraftarı” diye başlayan Özdiraz, 5 sene sonra çok büyük heyecanla Diyarbakır’a geldiğini hatırlattı.

“BENİM İÇİN HİÇ BİR SIFATI VE ANLAMI OLMAYAN 1 İNSAN…”

-394Kendisine, 5 sene önceki ilgi ve sevginin gösterildiğini belirten Özdiraz, bunun için ailesi adına minnettar olduğunu belirtti. Paylaşımının bu bölümünde  isim vermeden eski teknik direktör Serdar Bozkurt’u kast eden Özdiraz, “Ama gelinen bu noktada benim için hiç bir sıfatı ve anlamı olmayan 1 insan yüzünden koskoca 1 devreyi büyük sabırla ve bana yakışan şekilde kapattım. Hayatımın hiç bir anında dik duruşumdan ödün vermeyen biri olarak sadece devre arasına kadar bana yakışanı yapmaya çalıştım” dedi.

-395

Kulüp Başkanı Aziz Elaldı’dan ayrılmak için izin istediğini, kulübün ise kendisinden kalmasını istediğini söyleyen Özdiraz, “Ama, ben yıprandığımı söyleyerek, onlara sarılarak helalleştik. Kalbim her zaman sizlerle. Şampiyonluk yolunda cani gönülden başarılar dilerim. Tüm takım arkadaşlarıma ve kardeşlerime de kalpten şampiyonluk yolunda başarılar dilerim” dedi.

Özdiraz, bir kez daha Serdar Bozkurt’u isim vermeden eleştirdiği paylaşımının devamında şöyle dedi:

“NAMAZ ÇOK ÖNEMLİ AMA ÖNCE KALBİN TEMİZ OLMALI”

“Ben giderken, gittikten sonra kimseye sallayacak kadar düşmedim, biri unuttu ama sizler unutmayın. Bu takım 7 puan önde liderken Ego, şov yapıyordun ve takımda da bu oyuncular oynuyordu, başka oyuncular değil, namaz tabi ki çok önemli ama ilk önce o kalbinin temiz olması lazım..Hepiniz Allah'ıma emanet olun... Serkeftin.”

Editör: Ferit Aslan