Amedspor’u şampiyon yaptılar, Diyarbakır’dan ayrıldılar Amedspor’u şampiyon yaptılar, Diyarbakır’dan ayrıldılar

Amedspor, şampiyonluk hedefi ile mücadalesini sürdürdüğü Kırmızı Grupta ilk kez sosyal medya hesaplarındaki fotoğrafları renkli değil, siyah-beyaz olarak paylaşması dikkat çekti. 

P H O T O 2024 02 04 21 40 20DEPREM HASSASİYETLİ PAYLAŞIMLAR

Deplasmanda İskenderunspor ile oynayan ve İskenderun'da kaldığı 3 gün boyunca İskenderunspor'un üst seviyede ağırladığı Amedspor, paylaşımlarını hep siyah-beyaz yaptı. İskenderun'un deprem bölgesi olması nedeniyle maçtan önce, maç sırasında ve maçtan sonra deprem hassasiyetini sevincine ve paylaşımlarına yansıtarak büyük tardir topladı. 

G Ffp A Ta W8 A A Cvwn

İskenderunspor ile dün depremzedeleri ziyaret eden Amedspor kafelesi, İskenderun ile ilgili bütün paylaşımlarını sosyal medya hesaplarından renkli değil, siyah-beyaz paylaşması tercih etti. 

G Ff Vg D4 W4 A A L Pl AMAÇTAN KARELERDE SİYAH-BEYAZ

Bugün Kırıkhan stadyumunda oynanan maç içinde ve maçtan sonrada Amedspor, yine bütün paylaşımları siyah-beyaz olarak yaparken, futbolcuların gol sevinçlerini de söz konusu hassasiyeti gözeterek abartmadıkları görüldü. 

P H O T O 2024 02 04 21 40 28

İLK KEZ GALİBİYET POZU PAYLAŞILMADI

Amedspor, bugünü kadar oynadığı 23 maçtan 13'ünü kazanırken, her galip geldiği maçtan sonra soyunma odasından galibiyet pozu çektirip sosyal medya hesabından paylaşırdı. İskenderunspor maçı galibiyetinden sonra yönetim, teknik heyet ve futbolcuların ortak kararı ile galibiyet pozu çekilmedi. 

Editör: Ferit Aslan