Amedspor’un kadrosunda kim kalıyor, kim serbest? Amedspor’un kadrosunda kim kalıyor, kim serbest?

İskenderunspor, Amedspor ile Türkiye ve dünyaya her anlamıyla örnek teşkil edecek bir müsabaka oynadıklarını belirten bir mesaj paylaştı. 

İskenderunspor'un bugün evinde Amedspor"a yenilmesinden sonra önce Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı'nın teşekkür mesajı, ardından İskenderunspor'dan çok anlamlı bir mesaj paylaşıldı. 

"TÜRKİYE VE DÜNYA'YA ÖRNEK TEŞKİL ETMİŞTİR"

İskenderunspor'un sosyal medya hesabından, "Mutluyuz-Gururluyuz" başlığı ile yapılan paylaşımda, ülke futbolumuz adına çok mutlu ve gururlu oldukları belirtelerek, "Bugün; tüm Türkiye ve Dünya gördü ki İskenderunspor - Amedspor müsabakası her anlamıyla büyük bir örnek teşkil etmiştir" denildi. Pallaşımın devamında şöyle denildi:

P H O T O 2024 02 04 22 11 26"TARAFTARLAR, AYNI TRİBÜNDE TAKIMLARINI DESTEKLEMİŞTİR"

"Her iki takım taraftarı hiçbir sorun ve zorluk yaşamadan aynı tribünde takımını desteklemiş ve yıllardır hasret kalınan bu tablo büyük bir takdir toplamıştır. Gelinen nokta itibariyle özellikle her iki takım taraftarlarına müsabaka boyuncu devamlı yardımcı olan, gerekli önlemleri alarak her iki takım taraftarlarının aynı tribünde yer almasını sağlayan Hatay İl Emniyet Müdürü Kadir Gökce’ye ve değerli emniyet mensuplarına teşekkür ederiz. Sporun birleştirici gücüyle daha güzel günlerde buluşmak dileğiylE"

Editör: Ferit Aslan