TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Amedspor,  rakibi Karaman FK takımını 4-1 farklı yenerek uğurladı.

Diyarbakır’da kadın sporcuların başarısı Diyarbakır’da kadın sporcuların başarısı

Maç sonrası Ferit Aslan’ın sorularını yanıtlayan Amedsporlu futbolcular, desteklerinden dolayı taraftarlara teşekkür etti.

Takım kaptanı Onur Karakabak, yaptığı açıklamada, “Maça galibiyet, 3 puan parolasıyla çıkmıştık.  Çok şükür bugün iyi futbolu güzel gollerle süsledik. Arkadaşlarımızı, hocalarımı tebrik ediyorum. Gelen taraftara teşekkür ediyoruz. Bugün çok güzel destek vardı. Liderliği aldık inşallah ilerleyen haftalarda da böyle devam ederiz.”dedi.

Amedspor’un orta sahadaki başarılı isimlerinden Dıjlan Aydın da maç sonu değerlendirmelerde bulundu. Taraftarların ilgisinin kendilerini şaşırtmadığını belirterek, şöyle dedi:

“Çok mutluyuz. Elimizden geleni yaptık. Bugün taraftarlar harika destek verdi bize, müthiş top oynadığımızı düşünüyorum. Böyle iyi oynayarak skor almaya devam edeceğiz. Maç maç gideceğiz, önümüzdeki maçlara bakacağız. İnşallah yolun sonu şampiyonluk olacak. Amedspor çok büyük bir takım, çok büyük taraftar kitlesi olan bir takım. Bizi şaşırtmıyor yani. Hatta bize az bile geliyor, onlar daha çok doldurabilir. Bizi desteklemeye devam etsinler, biz de inşallah elimizden geleni yapıp mutlu sona ulaşırız. “

Editör: Ferit Aslan