Ferit Aslan

“KENETLENEN CAMİA ŞAMPİYON OLACAK”

CEGA Medyaya konuşan Serdar Bozkurt, Kırmızı Grup'ta zirveye oynayan takımların puan kaybı yaşayabildiğini ve bunun da normal olduğunu belirterek, '' Amedspor, Iğdırspor ve Kastamonuspor bu haftaya kadar belirli zamanlarda arka arkaya puan kayıpları yaşadılar. Önemli olan puan kayıplarından sonra yönetim, taraftar, teknik heyet ve futbolcular olarak kenetlenip ayakta durabilmektir. Bunu başaran camia şampiyon olacaktır.” dedi. 

B O Z K U R T

“EN GÜÇLÜ ADAY AMEDSPOR”

Serdar Bozkurt, Amedspor sezonun ilk yarısında olduğu gibi ikinci yarıya da çok iyi başlangıç yaptığını ve liderliği aldığını belirterek, şunları kaydetti:

“Amedsporun en büyük avantajı, sezon başında kurmuş olduğu iskelet kadronun istikrarlı bir şekilde sahada yer alıyor olması diyebiliriz. İlk yarı devamlı oynayan ilk 11’e devre arası yapılan transferlerden iki tanesinin direk katkı sunması ve aynı kadro ile maçlara çıkılması oyun kalitesini de öne çıkarmış oluyor.  Amedsporun sezon başından bu yana güçlü oyunu ve iç sahadaki seyirci desteğiyle beraber sergideği performansı şampiyonluğun en büyük adayı olarak görülmelerini sağlıyor.''
Tecrübeli teknik direktör Bozkurt, Amedspor’ın şampiyonluktaki en büyük rakibi Iğdırspor’u değerlendirirken, “Kadro derinliğinin fazla olması her ne kadar artı olarak görünse de halen her maça farklı ilk 11 ile sahaya çıkması oyun anlamında istikrar yakalayamamasına neden olmaktadır. Böyle bir durumun takım ruhunu oluşturma anlamında sıkıntı yaratacağını düşünüyorum. Ancak Iğdır takımının çok büyük maddi güce sahip olması oyuncuları şampiyonluk yolunda motive olarak hep ayakta tutacaktır.” ifadelerini kullandı.

B O Z K U R T2

Amedspor şampiyonluğunun belgeselinin çekilmesini önerdi Amedspor şampiyonluğunun belgeselinin çekilmesini önerdi

“KASTAMONU EN İSTİKRARSIZ TAKIM”

Serdar Bozkurt, şampiyon adayları Iğdır ile Kastamonuspor’u da değerlendirdi.

Bozkurt, çok kaliteli oyunculara sahip olan ve başarılı forvetleri sayesinde gol yollarında etkili olduğunu vurgularak, şunları aktardı:

''Ancak oyun anlamında şampiyonluğa oynayan takımlar arasında en istikrarsız takım diyebiliriz. Oyun sistemi olarak 3-5-2 taktiği ile sahaya çıkmaları hiç bir maçta onları oyun anlamında üstün kılmamasına rağmen hücum hattında bulunan oyuncularının gol becerilerinin fazla olması skor almalarına neden olmaktadır. Ancak çok basit denilen bir maçta dahi puan kaybedebilecek bir takım olduğunu belirtmek istiyorum.” 

“AMEDSPOR CAMİANIN GÜCÜYLE BİR ADIM ÖNDE”

Bozkurt,  Iğdır'ın dün evinde Denizlispor maçında sürpriz 3 kaybının Amedspor'u şampiyonluk yarışında bir adım öne çıkardığını  vurgulayarak, ''Amespor camianın gücüyle bir adım önde.'' diye konuştu.

Editör: Özgür Ayaydın