Özgür Ayaydın

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta bu yıl, “Yükseliş Sezonu” diyerek şampiyonluk parolası ile yola çıkan Amedspor, karayolu ile ilk deplasmanına çıktı. Aksaray’a giden Amedspor’un yolculuğunda yaşananları derledik.

Süper Lig'de VAR kayıtları açıklandı Süper Lig'de VAR kayıtları açıklandı

Bu sezon ilk deplasman maçı olan İstanbul’daki Sarıyer maçına uçak ile giden Amedspor, ikinci deplasman maçı olan Aksarayspor için karayolu ile dün sabah saatlerinde Diyarbakır’dan yola çıktı. 

F6DAaCGXcAAQ407

Amedspor otobüsü ile yola çıkan takım için ilk karayolu yolculuğu heyecanlı başladı. Yaklaşık 10 saat sürecek olan yolculuk için çok sayıda şehir ve ilçeden geçilecek olması, nasıl bir tepki ile karşılaşacakları bazı futbolcular için merak konusuydu. 

GEÇTİKLERİ HER YERDE SEVGİ GÖSTERİLERİ

Amedspor otobüsü Siverek sınırlarına girdikten itibaren büyük ilgi ile karşılaştı. Hem araçları ile seyahat edenler, hem tarlada çalışanlar, hem de ilçe merkezinde Amedspor’un otobüsüne büyük sevgi gösterisinde bulundu. 

F6DAa0WW8AA4AUf

Daha sonra Hilvan, Şanlıurfa, Gaziantep, Adana ve hatta Aksaray yakınlarında karayolu çevresindeki tarlalarda çalışan mevsimlik işçiler bile takıma büyük sevgi gösterdi.

FUTBOLCULARDA BÜYÜK ŞAŞKINLIK YARATTI

Yol boyuncu geçilen güzergahlarda takımın otobüsüne gösterilen sevgi özellikle bazı futbolcularda şaşkınlık yarattı. Girdikleri her şehirde, Amedspor taraftarlarının oluşu, kendilerini ağırlamak istemeleri, fotoğraf çektirme talepleri futbolculara çok iyi moral oldu.

d3a43b39-1461-43ce-bb76-e1be081be752

AMEDSPOR, 10 SAATİN ARDINDAN AKSARAY'A VARDI

Her hangi olumsuz bir durumun yaşanmadan, büyük ilgi ve sevgi gösterileri altında ve yoğun güvenlik önlemleri ile Amedspor, 10 saat süren yolculuğun ardından Aksaray’da konaklayacağı otele vardı. 

Editör: Ferit Aslan