Ferit Aslan

Amedspor teknik direktörü Mesut Bakkal, iyi oynamalarında taraftarlarının büyük etkisi olduğunu belirterek, “Artık yol aldık, geriye dönüş yok” dedi. 

Amedspor’un kadrosunda kim kalıyor, kim serbest? Amedspor’un kadrosunda kim kalıyor, kim serbest?

TFF 2. Lig Kırmızı Grubun lideri Amedspor’un hocası Mesut Bakkal, CEGA Medya’ya konuşu. Isparta maçında Dijlan’ın sakatlandığını ve sarı kart cezalısı durumuna düştüğünü, Taner’inde sarı kart nedeniyle hafta sonu oynanacak maçta yer almayacağını söyledi. 

Bakkal2

TANER’İN YERİNE KİMİN OYNAYACAĞINA KARAR VERMEDİM

Yaş kontenjanından oynayan Taner’in cezalı olduğu için oynamayacağını ve onun yerine kimin oynayacağına daha karar vermediğini söyleyen Bakkal, “Yedek kaleci veya Eyüp’ü oynatabiliriz. Ama daha karar veremedim. Bütün futbolcularımız çok iyidir” diye konuştu. 

“ARTIK YOL ALDIK, GERİYE DÖNÜŞ YOK”

Teknik Direktör Bakkal, her şeyin iyi olduğunu ve morallerinin yerinde olduğunu da ifade ederek, “Geldiğimiz noktanın farkında olarak çalışmaya devam ediyoruz. Cefakar taraftarımızın önünde coşku ile kazanmak istiyoruz. Her maçın bizi nerelere getireceğinin bilincindeyiz. Moraller yerinde maçı bekliyoruz” dedi. 

A M DTecrübeli hoca Mesut Bakkal, iyi ve coşkulu futbol oynamada taraftarlarının en büyük etkin olduğunu da ifade ederek, “Bu nedenle taraftarlarımızı hafta sonuç bekliyoruz. Artık lol aldık, geriye dönüş yok” diye konuştu. 

Editör: Ferit Aslan