Ferit Aslan

Amedspor teknik direktörü Mesut Bakkal, yarın yapacakları Aksarayspor maçında skorun önemli olmadığını, tek hedeflerinin kazanmak olduğunu söyledi. 

Amedspor için 23 yıl sonra Diyarbakır’a geliyor Amedspor için 23 yıl sonra Diyarbakır’a geliyor

P H O T O 2024 01 30 10 49 36TFF 2. Lig Kırmızı Grupta Şampiyonluğa oynayan Amedspor, yarın kendi evinde Aksarayspor’u ağırlıyor. Takım bugün yapacağı idmandan sonra maç için kampa girecek. 

CEGA Medya’ya konuşan teknik direktör Mesut Bakkal, şu anda sakatlık sorunlarının kalmadığını, Düzce maçında sakatlanan Mert Çapar’ın iyileştiğini, daha önce sakatlanan Erkan saranın da sağlık ekibinin müdahalesi ile sağladığına kavuşup dün takım le birlikte çalıştığını söyledi. 

Amedspor Teknik Direktörü-1Amaçlarının, Aksaray maçından skora bağlı olmaksızın maçı kazanmak olduğunu söyleyen teknik patron Bakkal, “Biz Aksarayspor maçını taraftarlarımızın desteği ile kazanmak istiyoruz. Skor önemli değil, sadece 3 puan almaya hedeflendik. Bu konuda yarın Diyarbakır stadyumunu taraftarlarımızın doldurmasını ve takımını her zamanki gibi 90 dakika desteklemesini bekliyoruz” diye konuştu.

Editör: Ferit Aslan