Diyanet İşleri Başkanlığı, merkez teşkilatında açık bulunan pozisyonlara 7 uzman yardımcısı ve 41 sözleşmeli personel alımı yapacak. Alıma ilişkin bilgiler, Diyanet İşleri Başkanlığının internet sitesinde yayımlanacak.

BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

Başkanlıktan yapılan açıklamaya göre, Diyanet İşleri Başkanlığı, merkez teşkilatında 7 uzman yardımcısı ve 41 sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvuru şartlarını taşıyan adaylar, 2-15 Ocak arasında uzman yardımcılığı, 15-26 Ocak arasında ise sözleşmeli personel alımı için "sinav.diyanet.gov.tr" adresi üzerinden müracaat edebilecek.

Diyarbakır ve Güneydoğu'da 11. Yeşilay Bisiklet Turu düzenlendi Diyarbakır ve Güneydoğu'da 11. Yeşilay Bisiklet Turu düzenlendi

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Başvuru şartları arasında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, askerlikle ilişiği bulunmamak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak gibi genel şartlar yer alıyor.

Ayrıca, uzman yardımcılığı için lisans mezunu olmak, sözleşmeli personel için ise ilgili alanlarda en az lise mezunu olmak gibi özel şartlar da aranıyor.

Editör: Ayşegül Yaşar