Ferit Aslan

DEM Parti de aday adaylık başvuru süresine 3 gün kalırken, Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi eş başkanlık adaylığı için bir başvuru daha yapıldı. 

Belediye seçimleri için tarih yaklaşırken, siyasi partilerin aday belirleme çalışmaları sürüyor.  DEM Parti, kalesi olan Diyarbakır’da adaylarını belirlemek için aday aday başvuru süresini 25 Aralık tarihine kadar uzatırken, bir isim daha Büyükşehir Belediye eş başkan adaylığı için başvurusunu yaptı. 

Diyarbakır’da hastane bahçesinde uyuşturucu satışı Diyarbakır’da hastane bahçesinde uyuşturucu satışı

Diyarbakır Barosunun genç avukatlarından Diyar Çetedir, başvuru komisyonuna dosyasını sundu. Çetedir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şöyle dedi:

-248“Demokrasinin güçlenmesi ve yeniden inşanın koşulu, yerelde katılımcı ve halkçı bir belediyeciliğin kalıcı hale getirilmesi için; Halktan çalınan, halk iradesini tanımayan, kayyumları meşrulaştırmaya çalışan anlayışa karşı mücadelemiz dün olduğu gibi bugün de devam edecek! Gasp edilen Amed Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanlığına aday adaylığı başvurumu yaptım.  Kayyumlar gidecek, halkçı belediye anlayışı DEM Parti’yle yeniden hakim olacak, yeniden halklar kazanacak, Amed kazanacak”.”

Editör: Ferit Aslan