Diyarbakır’da beklenen kar yağışı sonunda etkili oluyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Diyarbakır 15. Bölge Müdürlüğü, yaptığı son açıklamada, Diyarbakır'ın 7 Ocak itibariyle soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceğini duyurdu. Tahminlere göre, 10 Ocak tarihine gelindiğinde hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte yağışların yağmur, yer yer karla karışık yağmur ve yüksek kesimlerde kar şeklinde olması bekleniyor.

DİYARBAKIR'DA KAR YAĞIŞI NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Diyarbakır 15. Bölge Müdürlüğü, Diyarbakır'da kar yağışının 10 Ocak Çarşamba başlayacağını ve 11 Ocak Perşembe devam edeceğini bildirdi.

Kar yağışının en yoğun olduğu saatlerin ise 10 Ocak Çarşamba günü akşam saatleri ve 11 Ocak Perşembe günü sabah saatleri olacağı tahmin ediliyor. Kar yağışının 11 Ocak Perşembe günü öğleden sonra etkisini kaybedeceği ve yerini güneşli havaya bırakacağı öngörülüyor.

Danıştay, Emniyetin "Ses ve Görüntü Kaydı Alınmasına" ilişkin genelgesini iptal etti Danıştay, Emniyetin "Ses ve Görüntü Kaydı Alınmasına" ilişkin genelgesini iptal etti

DİYARBAKIR'DA KAR YAĞIŞININ ŞİDDETİ NE OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Diyarbakır 15. Bölge Müdürlüğü, Diyarbakır'da kar yağışının şiddetini de değerlendirdi. Buna göre, Diyarbakır merkezde kar yağışının hafif, yüksek kesimlerde ise orta kuvvette olması bekleniyor. Diyarbakır merkezde kar kalınlığının 1-3 cm, yüksek kesimlerde ise 5-10 cm arasında olacağı tahmin ediliyor.

Editör: Ayşegül Yaşar