Osman Hamdi Bey'in eserine yansıyan Diyarbakırlıların giyim kültürü Osman Hamdi Bey'in eserine yansıyan Diyarbakırlıların giyim kültürü

Ferit Aslan

Diyarbakır’da, AK Partinin Hani Belediye Başkan adayı, aynı partili mevcut belediye başkanına sosyal medyada göndermede bulunarak, “Gerçek belediyecilik için az kaldı” dedi. 

Whatsapp Image 2024 03 12 At 22.16.17AK Parti Hani ilçe belediye başkan adaylığı için mevcut belediye başkanı İbrahim Lale ve küs olduğu kardeşi de başvuru yapmıştı. Genel merkez tarafından yapılan anket ve temayül yoklamasından sonra Hanili olan Diyarbakır il başkan yardımcısı Mehmet Fatih Kayhan AK Parti tarafından aday gösterildi. 

Whatsapp Image 2024 03 12 At 22.16.17 (2)Hani Belediye başkan adayı Kayhan İlçede çalışmalara başlarken, sosyal medya hesabından aynı partili belediye başkanına sert bir göndermede bulundu. Kayıhan sosyal medya hesabından paylaştığı videoda, büyükşehir belediyesine ait iş makinaları tartından yapılan ve açılan yolların görüntülerini şu mesaj ile paylaştı:

Whatsapp Image 2024 03 12 At 22.16.17 (1)

“Kaybolan yılları da bozulan yolları da yapmaya geldik...Hemşehrilerimizle gönül buluşmalarımıza engel olan Yolları aradan çıkarıyoruz. Milletimizle buluşmamızın her zaman bir Yolu vardır. Gerçek Belediyecilik için az kaldı.”

Belediye başkan adayı Kayhan’ın bu paylaşımı, aynı partiden olan mevcut başkana sert bir gönderme olarak değerlendirildi. 

Editör: Ferit Aslan