Diyarbakır'da, yarın partisinin yerel seçim mitingine katılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan'ın miting alanında Amedspor atkısı takıp takmayacağı merak konusu oldu. 

Diyarbakır’da hastane bahçesinde uyuşturucu satışı Diyarbakır’da hastane bahçesinde uyuşturucu satışı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan, gittiği her ilde o ilin spor kulübünün atkısını boynuna takıp miting yapması ile tanınıyor. 

Diyarbakır'a yarın gelecek olan Cumphurbaşkanı Erdoğan'ın, kenti 2. Lig'de temsil eden ve birinci lige çıkmak için emin adımlarla hedefine ilerleyen Amedspor atkısını takıp takmayacağı merak konusu oldu. 

A M D4Diyarbakır'ı, 2. ligdeki 2 grupta hem Amedspor, hem Diyarbesirspor temsil edilor. Amedspor son haftalarda maçlarını 30 bin kişiye oynaması ve hedefine yaklaşması ile dikkat çekiyor. 

Amedspor Kulüp başkanı Aziz Elaldı'nın kardeşi Sadık Elaldı, sosyal medya hesabında konu ile ilgili bir paylaşım yaptı. Sadık Elaldı'nın, AK Parti Diyarbakır Milletvekiili Galip Ensarioğlu, büyükşehir belediye başkan adayı Mehmet Halis Bilden ve il başkanı Raşit Ocak'ı etiketlediği  paylaşımında, şöyle dedi:

"27 mart 2024 Çarşamba günü Diyarbakıra gelecek olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gittiği her il de ordaki takımın atkısını takıyor diyarbakir da amed spor atkısını takmasını isterim" .

Editör: Ferit Aslan