Ferit Aslan

Diyarbakır merkezde adı daha önce yolsuzluk ve rüşvet olayları ile sık sık gündeme gelen Bağlar Belediyesinde başkan yardımcılıklarına bağlı bütün müdürlükler yardımcılardan alındı.

Diyarbakır’da hastane bahçesinde uyuşturucu satışı Diyarbakır’da hastane bahçesinde uyuşturucu satışı

Diyarbakır merkezde 4 belediyenin DEM Parti tarafından kazanılmasından ve mazbataların geç verilmesi ile araya bayram tatilinin girmesine rağmen yeni eş başkanlar çalışmalar hızlı başladı. 

Ada

Adı daha önce sık sık rüşvet ve yolsuzluk olayları ile gündeme gelen Bağlar Belediyesinde göreve başlayan DEM Partili eş başkanlar Siraç Çelik ve Leyla Ayaz, göreve başlar başlamaz, 1’i tutuklu 5 belediye başkan yardımcısına bağlı müdürlükleri direk başkana bağlama kararı aldı. 

Bağlar Belediyesi eski başkanı Hüseyin Beyoğlu, seçimlere 20 gün kala son olarak baldızını belediye başkan yardımcısı yapmıştı.

DEM Partili başkanların eski başkanların atanması ile ilgili hukuki süreci inceleyeceği ve tamamı DEM Partiden oluşan yeni belediye meclisinden 3 başkan atama yetkisinin olduğu öğrenildi. 

TÜM BELEDİYELER İLK TOPLANTILARINI YAPACAK

31 Mart seçimlerinden sonra Diyarbakır merkezde DEM Partinin kazandığı 4 merkez ilçe belediyesinde ilk meclis toplantısının bayramdan sonraki ilk Cumartesi olacağı öğrenildi. 

Editör: Ferit Aslan