Dicle Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ile Diyarbakır Eczacılar Odası, öğrencilerin staj yapmak için yer bulma sıkıntısının giderilmesi için bir süre önce çalışma başlattı.

Çalışmanın sonuçlandırılmasının ardından her 2 kurum arasında hazırlanan işbirliği protokolü Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elif İpek Satar ile Diyarbakır Eczacılar Odası Başkanı Ahmet Turgay Yaşar arasında imzalandı.

Diyarbakırlı taş ustaları kentin tarihini yaşatıyor Diyarbakırlı taş ustaları kentin tarihini yaşatıyor

Eczacılık 2

FARKLI ALANLARDA İŞBİRLİĞİ

Başkan Yaşar yaptığı konuşmada, eczacının toplum sağlığındaki yerinin önemine işaret ederek, ''Eczacılık fakültesi ile işbirliğimiz sadece bu protolol ile sınırlı değil. Gelecekte meslektaşlarımız olacak eczacılık fakültesi öğrencilerinin yararına olacak her türlü çalışmanın içerisinde yer alacağız. Farklı alanlarda işbirliğimiz de olacak. Bu protokol ile staj yapma konusunda sıkıntı yaşayan öğrencilerin isimlerini fakülte bize iletecek, biz de adreslerine en yakın eczanede staj yapma imkanı sunacağız.'' ifaderini kullandı.

Törene, dekan yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Murat Yolcu, fakülte sekreteri Veli Yatçi ile Diyarbakır Eczacı Odası Genel Sekreter Berivan Dervişoğlu ve oda saymanı Vahit Onur Günaydın da katıldı.

Editör: Özgür Ayaydın