Ferit Aslan

Diyarbakır merkez Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, kendisine de yurt dışı yasağı getiren rüşvet soruşturmasından sonra ilk ziyaretini AK Parti il başkanına yaptı.

Kasım ayının başında Bağlar Belediyesinde polisin suç üstü gerçekleştirdiği rüşvet operasyonundan sonra bir yardımcısı ve imar müdürlüğünde çalışan bir personeli tutuklanan AK Partili Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu o tarihten beri uzun süredir ortalıkta görünmüyordu.

-154-154

Soruşturma kapsamında kendisinin de ifadesi alınan ve kendisine yurt dışı yasağı konulan Beyoğlu, soruşturma başladığından beri bir kez Ankara’ya AK Parti Genel Merkezine çağrılmış ve ardından olayı soruşturmak için müfettiş Bağlar Belediyesine gelmişti. Bağlar Belediyesinde özellikle imar ile ilgili yapılan işlem ve onayları 15 gün boyuncu inceleyen müfettiş daha sonra kentten ayrılırken, Beyoğlu, tutuklanan yardımcısı ve özel kalem müdürü yerine Ak Parti meclis üyesi Uğur Erekli özel kalem müdürü olarak atamıştı.

İsveçli gezgin 8 Nisan’da Irak’tan yola çıktı, 1 ay sonra Diyarbakır’a vardı İsveçli gezgin 8 Nisan’da Irak’tan yola çıktı, 1 ay sonra Diyarbakır’a vardı

Belediye Başkanı Beyoğlu, özel kalem müdürü Uğur Erekli ile uzun bir aradan sonra AK Parti Diyarbakır il başkanlığına atanan Raşit Ocak’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret, Belediyenin değil, AK Parti il başkanlığının sosyal medya hesabından paylaşıldı.

Editör: Ferit Aslan